Подпалвач и търговец на войни! - така режимът в Северна

...
Подпалвач и търговец на войни! - така режимът в Северна
Коментари Харесай

Ким Чен- ун: Тръмп си проси избухването на война на Корейския полуостров

Подпалвач и търговец на войни! - по този начин режимът в Северна Корея отговори тази заран на серията от словесни нападки от американския президент Доналд Тръмп , които той насочи по време на продължаващата си към този момент повече от седмица обиколка в Азия:
Тръмп си проси експлоадирането на война на Корейския полуостров. Той демонстрира същността си на разрушител на международния мир и непоклатимост - тази позиция на севернокорейския водач Ким Чен-ун беше прочетена с познатия за такива случаи възторг от говорителка по малкия екран на Пхенян.
Вчера Тръмп прикани водачи от Азиатскотихоокеанския район във Виетнам да не позволяват да станат заложници на извратените мечти на един деспот. По-рано Тръмп прикани Китай да упражни въздействието си върху Пхенян, а от Южна Корея даде обещание на севернокорейците по-добро бъдеще, в случай че се откажат от атомните бомби и ракетите си. Тази оферта обаче беше отхвърлена:Посещението на Тръмп в района ни не е нищо друго с изключение на боен бизнес - той взема пари от джобовете на съдружниците си, за да  задоволи алчността на военната си тирания, с цел да ни лиши от отбранителните ни ядрени способности.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР