Подозрителен колет, подобен на изпратените до СиЕнЕн и видни представители

...
Подозрителен колет, подобен на изпратените до СиЕнЕн и видни представители
Коментари Харесай

Още колети с бомби за критиците на Тръмп

Подозрителен колет, сходен на изпратените до СиЕнЕн и видни представители на демократите, беше получен в ресторанта на артиста Робърт де Ниро в Ню Йорк. ФБР засече в пощенски клон в Делауеър рисков колет с хипотетичен адресат някогашния вицепрезидент Джон Байдън. Вече най-малко девет са неизбухналите взривни устройства, адресирани до критици на президента Тръмп тази седмица. Инцидентите стават по-малко от две седмици преди междинните избори в Съединените щати и на фона на мощна поляризация на американската политика.

При идването на рисковата пратка ресторантът Трайбека Грил е бил празен, заяви полицията в Ню Йорк. Както и при предходните случаи детонация нямаше.

Собственикът на заведението Робърт де Ниро дефинира Тръмп като национална злополука. Серията рискови пратки стартира в понеделник от вкъщи на милиардера Джордж Сорос, спонсор на Демократичестката партия.

Поредният адресат евентуално е някогашният вицепрезидент Джо Байдън, който има дом в Делауеър. Сред целите се оказаха Барак Обама, Хилъри Клинтън, някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън, някогашният основен прокурор Ерик Холдър. Президентът Тръмп прикани за повече цивилизованост в политиката и уточни с пръст медиите.
Доналд Тръм написа туит: Голяма част от гнева, който виждаме през днешния ден в нашето общество, е провокиран от умишлено погрешните и неточни материали на главните медии, които аз дефинирам като подправени вести.
Часове по-рано на избирателен протест в Уисконсин президентът се разгласи за по-добър звук и прикани политическите артисти да спрат да третират съперниците си като морално повредени.
Доналд Тръмп - президент на Съединени американски щати: Впрочем, виждате ли какъв брой добре се държа довечера.
Критици на президента го упрекнаха в двуличие поради личната му остра изразителност против съперниците и пресата. Негови последователи подозират, че пратките са скрит план на демократите преди вота другия месец, ФБР увери, че продължава да търси виновните.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР