Подозирам, че има значение от коя страна на леглото става

...
Подозирам, че има значение от коя страна на леглото става
Коментари Харесай

Байдън: Изцяло, единствено Путин ще реши дали Русия ще нахлуе в Украйна. Зависи от коя страна на леглото става сутрин

Подозирам, че има значение от коя страна на леглото става заран за това какво тъкмо ще прави, сподели американският президент 

Джо Байдън не счита, че Владимир Путин желае пълномащабна война в Украйна, оповестява Нова телевизия. 

На конференция в Белия дом американският президент още веднъж предизвести, че Русия ще заплати скъпо, в случай че предприеме военно навлизане в Украйна. Байдън сподели още, че съгласно него Русия се готви да предприеме дейности в Украйна, само че Путин още не е взел дефинитивно решение и преценя какви последствия може да има за страната му. Държавният секретар Антъни Блинкън ще се срещне с съветския си сътрудник Сергей Лавров в петък в Женева.

" Единственото нещо, в което съм уверен, е, че решението е напълно, само и напълно решение на Путин. Никой различен няма да вземе това решение, никой различен няма да повлияе на решението. И допускам, че има значение от коя страна на леглото става заран за това какво тъкмо ще прави. Той се пробва да пресметне какъв брой бързо може да направи това, което иска… Вярвам, че той пресмята какви ще бъдат непосредствените, краткосрочните и дълготрайните последствия за Русия. И мисля, че още не е взел решение ", съобщи американският президент Джо Байдън. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР