Подобно на всеси обикновен човек, професинолните тенисисти също имат своите

...
Подобно на всеси обикновен човек, професинолните тенисисти също имат своите
Коментари Харесай

Даниел Колинс: Какво изведе американката до финал на Australian Open?

Подобно на всеси " елементарен " човек, професинолните тенисисти също имат своите страхове отвън корта. Акрофобията - уплаха от височини, е един от плоблемите, от които немалка част от играчите страдат всекидневно, само че за Даниел Колинс едно от тези неприятни иизживяваня се оказва повратна точка в нейния живот.

Самата състезателка, която през днешния ден се класира за финала на първия за годината шампионат от Големия шлем Australian Open, дължи сериозния напредък в играта си през последните месеци на " срещата със гибелта ". Ето какво в действителност се е случило на американката:

" Веднъж с Бетани Матек-Сандс отидохме на екскурзия. Тя реши, че ще ме заведе на скално катерене. Но това беше ужасна концепция. След четири часов поход Бетани очакваше да чуе моето удивление от гледката на върха, само че аз мислех, че това е краят на живота ми. Срещнах се със гибелта от близко.

Това прекарване ми оказа помощ да осъзная, че тенис мачовете не са нищо рисково или ужасно. Не би трябвало да изпитвам напрежение или нерешителност, тъй като в дуелите няма заплаха за живота ми, всичко е елементарно. " - приключи тя.

Източник: WTA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР