Мадалина Геня и Григор Димитров се разделиха още през миналия

...
Мадалина Геня и Григор Димитров се разделиха още през миналия
Коментари Харесай

7 месеца по-късно: Мадалина Геня реши да разкрие причината за раздялата им с Григор

Мадалина Геня и Григор Димитров се разделиха още през предишния октомври, което стана ясно, откакто двамата се отследваха в обществените мрежи и изтриха всички свои общи фотоси. Романсът межу румънската актриса и първата ни ракета започва някъде по време на шампионата в Барселона през предходната година, когато Геня за пръв път беше видяна в ложата на някогашния номер три и привидно връзката им се развиваше доста бурно, тъй като Григор в никакъв случай до момента не беше споделял толкоз общи фрагменти със своя партньорка, като двамата даже участваха в обща фотосесия с сексуален привкус.

Изглежда обаче въпросната разлъка повлия извънредно позитивно на българина, който внезапно заигра най-хубавия си тенис от 2017-та година насам и повече въобще не е коментирал някогашната си другарка, само че очевидно 36-годишната хубавица не е прежалила Димитров, който дефинира като отровен човек в края на предходната година. Сега актрисата доста е смекчила тона по адрес на най-хубавия български тенисист и явно е решила да натрупа дивиденти на негов тил, тъй като от нищото реши обществено да разгласи, че двамата към този момент не са дружно.

" Усещам, че в този момент е точният миг да поясня, че с Григор взехме решение да поемем по разнообразни пътища. Моля да почитате нашето персонално пространство и да не вярвате на всичко, което се написа в медиите. Много съм признателна за прекараното ни време дружно. С него бяхме скъпи другари, както и сътрудници през последните 6 години. Имайки поради нашите тежки графици и редица отговорности, то взехме решение, че това е най-хубавото решение за в бъдеще " - разкри Мадалина пред своите почитатели в Instagram.

Madalina Ghenea explains why she split with Grigor
— Krasimir
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР