Подобно на микровълновите фурни вече и електрическите скари започват да

...
Подобно на микровълновите фурни вече и електрическите скари започват да
Коментари Харесай

Съвети при избор на електрическа скара

Подобно на микровълновите фурни към този момент и електрическите скари стартират да заемат значимо място в семейството. Най-често изтъкваните плюсове на готвенето на скара е фактът, че не са нужни доста мазнини, елементарно се почистват и храната става относително бързо.

Електрическите скари имат огромно преимущество пред тиганите, тъй като скарите имат улеи за приключване на мазнината. Това е значимо и би трябвало обърнете внимание при закупуването на скарата.

Размерът на електрическата скара също е от огромно значение и вие би трябвало да прецените за какъв брой хора ще приготвяте храна на тази скара. Ако би трябвало да нахраните повече хора най-добре изберете скара с огромна повърхнина. Това ще ви улесни доста.

Зависимост какво ще приготвяте на скарата можете да изберете грил скара или плоча. При грил скарата би трябвало да изберете такава с опция за пълнене на ваничката изпод с вода, с цел да намалите дима и миризмата, които биха се получили при приготвянето на храната, а в това време предотвратява прегряването.

При скарата вид гладка плоча значимо е покритието да е незалепващо, топлината да бъде разпределена отмерено по цялата плоча, което ще подсигурява идентичното подготвяне на храната.

 Скара

Дръжките и би трябвало да бъдат ненагряващи се, с цел да не се изгорите инцидентно. Скарата би трябвало да има и вадещ се термостат с информация за температурата. Термостатът също е хубаво да има няколко степени на нагряване, с цел да можете умерено да регулирате приготвянето на храната.

Най-добре да изберете комбинирана скара, т.е. такава с две повърхности и грил и вид плоча. Обърнете внимание, тъй като покритието на скарата би трябвало да е незалепващо.

Хубаво е без значение каква скара изберете да обърнете внимание на опцията за разчистване. Изберете скара, която ще почиствате елементарно и без доста непотребни старания. Другото, което е значимо е нагревателя да има защитно покритие за предотвратяване повърхността от прегряване.

Ако имате миялна машина, то можете да обърнете внимание дали скарата е подобаваща за миялната. Важно е скарата да е лека и лесна за носене.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР