“Подкрепяме Никола Шмит от Люксембург за общ кандидат на социалистите

...
“Подкрепяме Никола Шмит от Люксембург за общ кандидат на социалистите
Коментари Харесай

БСП: Подкрепяме Никола Шмит за общ кандидат на социалистите за председател на ЕК


“Подкрепяме Никола Шмит от Люксембург за общ претендент на социалистите за ръководител на Европейската комисия след евроизборите”. Това стана ясно от управлението на Българска социалистическа партия на ексклузивен брифинг.

Българска социалистическа партия е избрала план на европейска платформа за евроизборите, която ще бъде публикувана в цялата страна.

“ЕС има потребност от дълбоки промени и в идващите пет години разчитаме съюзът да бъде за хората. Ще се борим за равноправно отнасяне на страните - даваме образец с пълноправно участие в Шенген, равнене на земеделските субсидии”, разяснява Кристиян Вигенин.

От Българска социалистическа партия се оповестиха и срещу концепцията за унищожаване на единомислещото взимане на решения в региона на външната политика и защитата. “В идващите месец-два ще бъде разискван и развиван планът на европейска платформа за изборите”, разяснява Вигенин.

Националният съвет на Българска социалистическа партия е приел и оценка за работата на държавното управление. “Приехме оценка за деветте месеца ръководство на държавно управление като липса на морал, национално изменничество, лобизъм в отбрана на частни ползи. По публично изявените цели на държавното управление - Шенген и Еврозоната, и други, няма напредък”, счита Нинова. Тя акцентира, че има осъществяване по неофициалната им стратегия. “Това е записа от националния съвет на Политическа партия, оповестена от Радостин Василев. Те се движат по тази скрита програма”, сподели Нинова.

Тя добави, че в идващите седмици ще изнесе данни по министерства кои неща са направени от управническата стратегия на кабинета. “За нас оценката е оставка и избори 2 в 1”, разяснява Нинова.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР