Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия изключително демонстративно. Христо Иванов, който

...
Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия изключително демонстративно. Христо Иванов, който
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия изключително демонстративно

Подкрепихме Пеевски за конституционната комисия извънредно демонстративно. Христо Иванов, който е флагман на така наречен конституционна промяна, отиде на крайници при Пеевски да го моли за поддръжка. Иванов можеше да поговори с Българска социалистическа партия и с нас, ние имаме повече гласове и депутати. Видимо поддръжката от Движение за права и свободи им е по-важна. Това сподели за предаването " Твоят ден " на Нова телевизия водачът на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.

" ПП-ДБ и Движение за права и свободи дружно желаят да вършат промени. Няма диалози с нас, няма конкретика, няма нищо изпратено до нас. ПП–ДБ са лаладжии, които единствено плямпат, нямаме публична покана за диалози за конституционни промени. Нямаме задоволително депутати за всички 25 комисии, те са прекалено много. Видимо правосъдната система е политически корумпирана - и в прокуратурата, и в съдийската гилдия. Структурата на прокуратурата не би трябвало да е централизирана, ПП-ДБ осъзнаха, че казусът не е личността на Гешев. Оставам с усещането, че основният прокурор би трябвало да бъде утвърден от Политическа партия ", разяснява Йорданов.

" Асен Василев излъга на вчерашния брифинг. Това беше предложение за бюджет в насипно положение - общите пера без разбивките. Детайлите са в разбивките. Стремежът към 3% недостиг е счетодовна врътка - махат се облагите на държавните сдружения. А по този начин те могат да изпаднат в неконкурентноспособност. Разходите през 2022 година са същите като в този момент, Василев не ги понижава ", съобщи Йорданов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР