Подкастът за личностно и кариерно развитие на БНР с автори

...
Подкастът за личностно и кариерно развитие на БНР с автори
Коментари Харесай

"257 podcast" на БНР e сред претендентите за PR Приз 2022

Подкастът за личностно и кариерно развиване на БНР с създатели журналиста от Радио София Катя Василева и интернационалния съветник по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева е част от конкуренцията за PR Приз 2022 на БДВО в категорията " Комуникационен план на медия ".

" " се наложи като меродавен източник на експертна, потребна и мотивираща информация. Припознава се от аудиторията като идея, водеща до смяна на личността от вътрешната страна. Малко след началото си през 2021 година аудио поредицата получи първото си самопризнание – премия PR Приз 2021 и се оказа първият най-разпознаваем в общественото пространство подкаст на БНР. Сега " " още веднъж е в състезанието, с цел да означи своя напредък.

" Като социална медия БНР се стреми да дава отговор на осведомителните потребности на своята публика и да е покрай нея в тази своя роля по всички вероятни способи. Важна част от тези старания е развиването на цифровите ни платформи и наличието в тях. Прекрасно е, че за малко време тези наши старания стават все по-видими. Устремното развиване на " ",  като идея, която трансформира, е превъзходен образец за това, че подкастите са неразделна част от публичната задача на Радиото ", споделя генералният шеф на БНР Милен Митев. 

" " е известен и има впечатляваща противоположна връзка, както в бизнес средите, по този начин и измежду разнообразни хора, опитващи се да се вгледат в себе си и търсещи способи за личностно и кариерно развиване във всяка сфера, на всяка сцена.

В началото подкастътзалага на концепцията за положителна смяна в динамичния свят.

" Важно беше да съхраним силата на позитивния дух към смяната, започваща от личността на всеки. За задачата стъпихме върху доверието у тези, които ни слушат, развихме и надградихме наличието, което докара до разгръщане на аудиторията ", коментира.

" Заложихме на тематики като: навиците, които ни дърпат надолу от върха; за какво отхвърляме промяната; прочувствената грамотност; какво е позор и по какъв начин да го контролираме; " Моджо " – позитивният дух, който излъчваме към света; козовете на усмивката ", добавя.

За насърчаване на повече кураж и увереност, двете водещи прибавят персонални истории от първо лице за неуспеха като опция и стъпка към триумфа и грешките, които ни движат напред. Превръщат известни лица и бизнес водачи, както и всички, които слушат подкаста, в основни герои в епизодите. Сред тях са представители на Българския конгрес на бизнес водачите, Съвета на дамите в бизнес, водещи информационни специалисти, Графа, Михаела Филева, артистът и тв водещ Стефан Щерев, режисьорът Иглика Трифонова и други

Церемонията по връчването на премиите PR Приз 2022 е на 19 май от 19 часа в книжовен клуб " Перото ", когато ще станат ясни и спечелилите. В конкурсатази година вземат участие 78 плана в 14 категории. Това са единствените български награди, в които с изключение на атрактивна и безапелационна писмена поръчка за присъединяване, наложително изискване е общественото показване на плановете пред жури от водещи експерти.

 257 podcast - обществено показване на PR Приз 2022

Всички епизоди на "  можете да откриете тук:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР