Подкастът е сутрешното токшоу на 21 век. Днес представяме 3

...
Подкастът е сутрешното токшоу на 21 век. Днес представяме 3
Коментари Харесай

3 подкаста за съвременни градски истории

Подкастът е утринното токшоу на 21 век. Днес представяме 3 подкаста за пораснали деца, които към момента имат вяра в приказките, само че ги търсят в действителността.

Modern Love – истории за любовта

Modern Love е седмична графа на New York Times, която ни споделя от първо лице истории за връзките сред хората. Публикациите след това са трансформирани в книга, подкаст, а неотдавна и сериал на. Напомня ни, че любовта във всичките й форми ни трансформира. В ще чуем най-разнообразни истории, прочетени от известни артисти, измежду които разпознаваме гласовете на,, Даниел Радклиф и други.



 

Time sensitive – приказки за бизнеса

Гостите на са бизнесмени, които са отдадени на бизнеса си и описват за своите мисии и истории. Общото сред тях е, че виждат бизнеса като роман, който се разпростира и трансформира през призмата на времето. Отправната точка постоянно е желанието на индивида, който го стартира, само че след това той поема собствен личен път, повлиян от непредвидени обрати и инцидентни срещи.



 

" Градски детектив " – градски митове

Щяла ли е да има море, от кое място идват мраморните животни в градинката зад Паметника на Съветската войска и още доста други градски секрети научаваме от Ана Благова, Яна Пункина и Радослав Чичев в подкаста им. Вдъхновени от, те се занимават с елементарните неща от града, които си мислим, че познаваме, само че в действителност носят в себе истории, за които и не подозираме.



Автор: Татяна-Атанасия Топлийска

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР