Подходящ инструмент за файловете с музика, снимки, DVD-та, книги и

...
Подходящ инструмент за файловете с музика, снимки, DVD-та, книги и
Коментари Харесай

Numento – подредете в колекции любимото съдържание

Подходящ инструмент за файловете с музика, фотоси, DVD-та, книги и други

Numento е лесна за потребление стратегия за образуване на сбирки със наличие
(екранна фотография: Numento)

Интернет е цялостен с всевъзможен тип стратегии, които бихте могли да употребявате за ръководство на възходящия размер от файлове – фотоси, видео, документи – и една от тях се назовава Numento.

Това е програмен продукт, който ви разрешава да създадете голям брой сбирки на вашите музикални файлове, компактдискове, DVD-та, фотоси, книги и други. Приложението има изчистен и подсъзнателен графичен интерфейс с доста потребни принадлежности на разположение.

Numento лишава малко време за инсталиране и не изисква комплицирани настройки, с цел да го употребявате пълноценно. Главното, което би трябвало да извършите след пускане на програмата, е да прегледате компютъра си и да създадете първата си сбирка.

Можете също да създадете нова категория сбирка, като просто въведете името й и използвайте една от наличните форми. Имате избор от разнообразни типове сбирки, в това число мултимедия, книги, компактдискове, видеоклипове, комикси,  пощенски картички, играчки и игри, парфюми тъй наречените

Предвидена е алтернатива за евакуиране на разнообразни файлове от интернет, като са налични и голям брой принадлежности за търсене. Приложението ви разрешава да изберете местоположението на работното пространство по дифолт, дружно с оптималния размер на изображението.

В умозаключение, Numento е спретната и лесна за потребление стратегия, която ви разрешава да създавате голям брой сбирки за разнообразни видове наличие.

Даунлоуд: Numento
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР