Подготвяната за печат книга на принц Хари тревожи обкръжението на

...
Подготвяната за печат книга на принц Хари тревожи обкръжението на
Коментари Харесай

Ще съсипе ли принц Хари кралицата-консорт Камила?

Подготвяната за щемпел книга на принц Хари тревожи обкръжението на крал Чарлз Трети, тъй като се допуска, че в нея ще има неприятни мнения за Камила, написа " Daily Mirror ".

Принц Хари написа записки, които би трябвало да бъдат оповестени по-късно тази година и ще бъдат " роман от първа ръка за моя живот, който е прецизен и изцяло достоверен ", осведоми изданието.

Въпреки това, някогашният водещ на " Good Morning Britain " Пиърс Морган, твърди, че околните на 73-годишния Чарлз " са безусловно уплашени " от издаването на книгата.

" Едно от доверените лица на Чарлз ми сподели преди няколко месеца, че в двореца доста се опасяват от книгата, опасявайки се, че тя бъде цялостна с нови отровни изказвания и те ще са ориентирани най-вече към брачната половинка му Камила, като някакво възмездие за ролята й в разпадането на брака на родителите на Хари. Този диалог, несъмнено, беше преди кралицата да почине и когато Чарлз беше просто принц на Уелс ", заявява Пиърс пред " New York Times ".

Журналистът, който беше много гръмък в рецензиите си към принц Хари и Меган Маркъл, добави, че след гибелта на кралицата предходната седмица излизането на книгата в този момент ще бъде " опустошително " за крал Чарлз. И добави:

" Но в този момент той е крал, а Камила е негова кралица консорт и всяка сходна офанзива, идваща от личния наследник на новия монарх, ще бъде супер неприятна ".

37-годишният херцог на Съсекс разкри за разрива си с татко си в изявлението си с Опра Уинфри предходната година, където сподели, че се усеща " в действителност отчаян " от баща си: " Той знае какво е болката. Разбира се, че постоянно ще го обичам, само че се случиха неща, които нараняват, и един от целите ми е да се опитам да се оправя с тях ".

Баща и наследник се събраха измежду изявлението първо за погребението на принц Филип, а след това и за юбилея на кралицата.

Чарлз сподели хубаво отношение към Хари и Меган в първата си кралска тирада след гибелта на кралицата. Той сподели, че желае да " изрази любовта си към Хари и Меган, защото те не престават да градят живота си в чужбина ".

След това Хари върна услугата, като загатна татко си, в прощалните думи към баба си, починалата кралица. В изказване, споделено на уеб страницата на двойката " Archewell ", Хари написа: " Сега отдаваме респект на татко ми в новата му роля на крал Чарлз III ".

Междувременно Пиърс прикани Хари да " скъса доходоносния си контракт " с " Penguin Random House " и " анулира книгата ", с цел да може хората да повярват, че той в действителност желае да се отнесе добре с татко си.

" Ако не схваща за какво, би трябвало да ревизира " чест " в речника и да открие, че това значи да покажеш " абсолютно почитание ", " да цениш и имаш положително отношение " и " страхопочитание ", счита още Пиърс.

Други източници обаче настояват, че Хари е " упорствал " записките му да бъдат оповестени през ноември.

Говорейки за " Dan Wootton Tonight на GB News ", кралският специалист Том Бауър съобщи: " Тази вечер ми споделиха, че Хари упорства книгата му да бъде оповестена през ноември - това е изумително. Очевидно издателите не са доста сигурни, само че Хари счита, че в случай че не я разгласяват, нарушават контракта ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР