Подготвян атентат е причината руският президент Владимир Путин да не

...
Подготвян атентат е причината руският президент Владимир Путин да не
Коментари Харесай

Скайнюз: Готвели атентат срещу Путин на срещата с Г-20

" Подготвян атентат е повода съветският президент Владимир Путин да не взе участие персонално в планувания за идната седмица конгрес на водачите от Групата на 20-те най-големи международни стопански системи (Г-20) в Бали ", съобщи Скайнюз.

Британската медия цитира изявление на някогашния народен представител от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) от партията на Кремъл " Единна Русия " Сергей Марков.

По думите на Марков: Украински, английски и американски секретни служби са възнамерявали терористичен акт против президента на Руската федерация. Това е главната причина той да се откаже от пътуването си за индонезийския остров.

Официални източници от азиатската островна страна обявиха, че Путин няма да взе участие във форума персонално, написа novini.bg.

Марков бе народен представител  от 2007 до 2011 година Той бе вносител на проектозакон, ограничителен правото на митинг.  Марков също бе покровител на Путин по време на вота за президент през 2012 година Марков е измежду най-яростните пропагандатори на съветската инвазия против Украйна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР