Подгответе се – ще видите родилната зала в такава светлина,

...
Подгответе се – ще видите родилната зала в такава светлина,
Коментари Харесай

Ето как изглежда една родилна зала в Швейцария, ще останете без думи като я сравните с нашите

Подгответе се – ще видите родилната зала в такава светлина, в каквато в никакъв случай не сте си я представяли.



Майките тук са като в първокласен хотел – ето по този начин наподобява родилната зала в швейцарските клиники. За всяка жена фантазията е да си има крепко бебе, което по опция да се появи, заобиколено от непорочност и уют.

И това е забавно: Д-р Илиана Тасева: Оставам тук - в никакъв случай не съм желала да работя в чужбина
За нашата родна реалност е ненужно да приказваме, само че тя изрично контрастира на това, което ще видите от фотосите.




Явно лечебните заведения в Швейцария са оборудвани освен с здравна техника, само че и с всичко нужно за бременните, че и от горната страна! Те могат да се оставят в ръцете на лекарите, да се насладят на комфорта и да се концентрират върху най-важната си задача, когато моментът настъпи. Не им се постанова да се оглеждат за хлебарки, нито да се ужасяват от олющени стени и изпочупени кревати.







В родилната зала в чужбина не е необичайност да има баня, по-точно джакузи. От антични времена се знае, че водата облекчава родилните болки. Може да използваш оборудването, до момента в който те са в пика си, а може и напряко бебето да се роди там, въпрос на желания.



Интериорен дизайн с изтънчен усет и търсещ домашна атмосфера



Обзавеждането е решено и в топли и приятни цветове, които да подтикват насладата на пациентките, да не се разстройват в допълнение.



В стаята е ситуирано още едно легло до това, на което ще си почива дамата след раждането. То не е за втора майка, както може би си мислите, а за… таткото. Той може освен да участва на огромното събитие в живота им, само че и да остане при брачната половинка си, колкото изиска.



В дървената бебешка кошарка куп дарове чакат младото семейство. Пакет памперси, хранителни запаси, козметика, санитарни материали – все значими и нужни за бебето артикули. Изненада е приготвена и на къта за повиване: дрешка и шапчица за новороденото.

От менюто на клиниката дамата бихте могли да избере храна, подобаваща за положението си, а може и да се почерпи със селектирано вино.

Банята наподобява повече от впечатляващо! И не, това не е помещение, излязло от страниците на списание за съвременен дом. Това е банята към родилната зала в швейцарските клиники.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР