Подготовката за лятото тече на няколко фронта – следим прогнозата

...
Подготовката за лятото тече на няколко фронта – следим прогнозата
Коментари Харесай

Как да изберем готини попълнения за летния несесер на изгодни цени

Подготовката за лятото тече на няколко фронта – следим прогнозата за времето и изискванията за пътешестване, стараем се да осигурим неповторим прозорец от време, в който всички " нормални обвинени " са свободни, стягаме фигурата, оправяме прическата, търсим най-зашеметяващите бански, опитвам с шапки...

В dm цените не престават да са трайно преференциални и няма да бъдат увеличавани поне четири месеца от датата, обозначена на етикета им на рафта. Прави усещане, че някои цени даже не са увеличавани от 2019 година

Стратегия Трайно преференциално бе въведена във всички dm магазини още в края на предишното лято и към този момент има повече от добра противоположна връзка от страна на потребителите. На база на данните от онлайн изследване, извършено за dm България през март тази година във възрастовата група 16 – 65 години във градове, в които има магазини dm, Трайно преференциално се приема позитивно от клиентите.

 

Те правят оценка Трайно преференциално като идея в интерес на клиента и също по този начин една значима причина да изберат да пазарят точно в dm магазините, а 40% от запитаните до 30 години свързват незабавно тази ценова идея с dm. 

Всеки един от нас има свои обичани марки и артикули, които са съществена част от неговата потребителска кошница. Както хората сме разнообразни, по този начин и предпочитанията ни са разнообразни. Ценовата тактика Трайно преференциално дава на клиентите възможност да купуват своите обичани артикули на преференциални цени, без да бъдат изкушавани да сменят предпочитанията си единствено поради краткосрочно понижение на обичания им артикул или марка.

Тоест следенето на понижения и сравняването на цени става ненужно в dm. Дълготрайните цени в вероятност освобождават всекидневието ни от струпване на ненужни за избрания миг артикули. А това е добре и нас, и за бюджета, и за екологията, която от дълго време ни припомня да не се затрупваме с движимости и артикули.

Презапасяването с артикули, които сме купили единствено тъй като са били понижени, може да остане умерено в предишното.

Не е нужно към този момент човек да пазари " на парче "  и в стрес, единствено тъй като е видял през днешния ден понижената цена на неговия обичан шампоан да вземем за пример. От dm гарантират, че каквото е на преференциална цена през днешния ден, ще е такова и на следващия ден, и вдругиден. Поне в границите на четири месеца. А ето кои са топ продуктите, които избрахме ние като идеално попълнение за летния несесер, тъй като хубавите неща в живота са дълготрайни, както са и цените в dm:

Балсам за устни с мед



Крем гел с хиалурон



Масло за тяло с кокос или с мандарина



Освежаващ био спрей



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР