Подготовката за четвъртия сезон на ADAC Opel Electric Rally Cup

...
Подготовката за четвъртия сезон на ADAC Opel Electric Rally Cup
Коментари Харесай

ADAC Opel Electric Rally Cup - календарът за 2024 г

Подготовката за четвъртия сезон на ADAC Opel Electric Rally Cup „ задвижван от GSe “ към този момент е в разгара си. Множество тимове ще се състезават за точки в пет страни в интернационалните, вълнуващи и най-много без излъчвания надпревари.

Миналият сезон към този момент беше извънредно резистентен. Това беше очебийно и от експертното жури на Германската федерация по моторни спортове. Тя присъди на основания в Рюселсхайм производител на коли премията „ DMSB Sustainability Prize 2023 “. По този метод най-висшият немски орган за моторни спортове призна пионерската идея на ADAC Opel Electric Rally Cup, „ захранвана от GSe “ с съвсем индустриалната електрическа Corsa Rally Electric и свързаната с нея инфраструктура.

ADAC Opel Electric Rally Cup 2024 още веднъж ще включва осем надпревари. Както и през предходните три години, началото на сезона е ADAC Rallye Sulingen. Това също е част от Германския рали шампионат (DRM), както и ADAC Rallye Stemweder Berg през август 2024 година Отборите ще пътуват в чужбина общо пет пъти.

След едногодишна пауза бързите електрически коли се завръщат в Холандия и ще вземат участие в ралито ELE близо до Айндховен. Ралито Vosges Grand-Est е мястото за първия от трите кръга за купата във Франция. Рали Монблан Морзин при започване на септември е последвано три седмици по-късно от рали Кьор дьо Франс, което, както подсказва името, се организира в сърцето на прилежащата на Германия страна към Вандом. Ралито Weiz в Щирия е добре известно и известно през последните две години. Финалът още веднъж ще бъде Централноевропейското рали измежду звездите от Световния рали шампионат и впечатляващ фенски декор.

Регистрациите за ADAC Opel Electric Rally Cup “powered by GSe ” 2024 ще стартират скоро. Датите на ADAC Opel Electric Rally Cup " захранван от GSe " 2024 г са:
03./04.05. ADAC Рали Сулинген (DRM) D
24/25 май Рали ELE, Айндховен NL
15/16 юни Рали Vosges Grand-Est, Gerardmer F
12/13 юли Рали Вайц А
09./10.08. ADAC Rallye Stemweder Berg, Lübbecke (DRM) D
06./07.09. Рали Монблан Морзин Ф
28/29 септември Рали Кьор дьо Франс, Вандом Ф
31.10.-03.11. Централноевропейско рали, Пасау (WRC)
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР