Подготовката за 6-ото международно изложение за внос в Китай е

...
Подготовката за 6-ото международно изложение за внос в Китай е
Коментари Харесай

Китай се готви за 6-ото международно изложение за внос в Шанхай

Подготовката за 6-ото интернационално ревю за импорт в Китай е в разгара си. Тази година то ще се организира присъствено от 5 до 10 ноември в Шанхай, обявиха локалните управляващи на пресбрифинг през вчерашния ден.

Договорената повърхност за бизнес ревюто е над 260 000 кв.м и обгръща браншове като хранителни и селскостопански артикули, коли, интелигентни промишлености и осведомителни технологии, потребителски артикули, здравно съоръжение и здравни артикули, както и търговия с услуги. До момента повече от 300 изложители, всички от които са регистрирани компании и организации, са декларирали предпочитание за релативно огромни изложбени площи.

Промоционални действия за 6-ото интернационално ревю за импорт в Китай са извършени допълнително от 10 страни в Азия, Африка, Европа и Океания, като предстоят още, обявиха уредниците. „ Каним искащите страни да покажат своя народен образ, както и да показват достиженията си в развиването, водещите си промишлености и компании, културата и туристически ресури “, сподели по време на пресбрифинга Цуей Ин, шеф на отдела за набиране на изложители към експото.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР