Поддържа лесно споделяне на файлове и изпращане на съобщенияDistant Desktop

...
Поддържа лесно споделяне на файлове и изпращане на съобщенияDistant Desktop
Коментари Харесай

Distant Desktop – управлява отдалечени компютри

Поддържа елементарно шерване на файлове и изпращане на известия

Distant Desktop e един от най-лесните способи за далечен достъп до компютър
(екранна фотография: Distant Desktop)

В резултат на пандемията отдалечената работа стана новото обикновено, а разработчиците на програмен продукт побързаха да предложат комфортни решения за далечен достъп. Приложенията за дистанционно управление освен разрешават на всеки да получи достъп до централизирани запаси от разстояние, само че също по този начин са идеални за сесии за премахване на неизправности и оказване на техническа помощ.

С внушителното име Distant Desktop (отдалечен десктоп), това приложение ви разрешава да управлявате отдалечено всеки компютър, където и да сте. С подобен удобен инструмент можете да преодолеете географските бариери и да получите неотложен достъп до запаси, без значение къде се намирате.

Не се постанова да преминавате през комплицирани настройки на отдалечения десктоп. Всъщност, разработчиците на Distant Desktop са основали едно от най-простите приложения за ръководство на далечен десктоп . Но имайте поради, че приложението би трябвало да бъде стартирано както на локалния, по този начин и на отдалечения компютър, с цел да работи обикновено.

При пускане на програмата се демонстрира дребен прозорец с идентификатор и ключова дума. Уникалните идентификационни данни се генерират автоматизирано за локалния компютър и би трябвало да бъдат споделени с отдалечения компютър, с цел да получите позволение за далечен достъп.

Като опция можете да натиснете бутона „ Свързване… ”  (Connect…) и да въведете идентификационните данни, предоставени от потребителя на целевия компютър. След прибавяне на приложението като изключение на защитната стена и в двата края на връзката, се инициира отдалечената сесия. Можете да стартирате една или няколко връзки по едно и също време и всяка се демонстрира в нов раздел.

Работата с програмата е доста лесна. Показва се отдалеченият десктоп, който ви разрешава да взаимодействате с всички детайли по този начин, като че ли сте пред целевия компютър. В същото време следеният компютър може да види броя на отдалечените връзки.

Споделянето на файлове от единия компютър на другия е безпроблемно. Можете да изпратите файл на локалния компютър или да изпратите поръчка за шерване до отдалечения хост.

Вграденият чат ви разрешава да поддържате връзка с другия компютър в писмен тип, само че имайте поради, че можете също да запишете аудио известие и да го изпратите.

Distant Desktop предлага един от най-лесните способи за далечен достъп до компютър, без да се постанова да преминавате през инсталационен развой. Освен шерването на файлове и интегрирания чат, едно от значимите му преимущества е поддръжката на голям брой едновременни връзки от двата края.

От друга страна, в по този начин наречения демо режим, входящите връзки са позволени, до момента в който дистанционното управление на локалния компютър е лимитирано. Това прави Distant Desktop съвършен за онлайн уроци и презентации.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР