Под знака на благотворителността преминава вчера и днес зрелищното автомобилно

...
Под знака на благотворителността преминава вчера и днес зрелищното автомобилно
Коментари Харесай

Автомобилно шоу за болно момче в Смолян

Под знака на благотворителността минава през вчерашния ден и през днешния ден зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race`2019. Събраните средства от такси за присъединяване и даренията, които се вършат през уикенда, ще се дават на 24-годишния смолянчанин Алкан Челебиев. Кампанията има за цел младежът да проходи още веднъж.
На 7 май 2015 година животът на Алкан се прекатурва след тежка автомобилна злополука. Последиците от случая са обездвижване на краката. Лекари в Турция му дават късмет да проходи още веднъж, само че за поредицата от интервенции, които би трябвало да претърпи, са нужни 50 000 лева – сума, която е непостижима за фамилията му.

Организатор на спортното събитие е " Авто мото клуб Смолян ". Автомобилното шоу се осъществя с поддръжката на община Смолян и Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата ”, която по време на надпреварата обособи зона за пътна сигурност.
Автомобилните дуели са под наслов „ Пази фамилията си на пътя! “, а в надпреварата вземат участие  над 100 фенове на мощните чувства зад кормилото.
Chefs Club Smolyan също се включи в шоуто.  Близо до пощата те направиха кулинарна проява пред поданици и посетители на присъщи храни от района и бърза кухня. Прочутият от малкия екран Шеф Манчев им пристигна на посетители, възрастни и деца се снимаха с него за спомен. 

За тези, които няма да имат опция да посетят събитието или желаят непосредствено да оказват помощ, могат да създадат това по банковата сметка за набиране на средства за Алкан с IBAN: BG46 STSA 9300 0021 7516 09 (в лева).
Шоуто продължава и сега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР