Под ръководството на Районна прокуратура – Враца, Териториално отделение –

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Враца, Териториално отделение –
Коментари Харесай

На крачка от смъртта! 8 човека пребиха 19 г. във врачанското село Търнава, борят се за живота на пострадалия

Под управлението на Районна прокуратура – Враца, Териториално поделение – Бяла Слатина, се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета и безчинство.
На 04.09.2023 година на обществено място във врачанското село Търнава на 19-годишния Д.С. бил нанесен побой. По първични данни ударите били нанесени с корав предмет. На потърпевшия била породена черепно-мозъчна контузия с краткотрайна заплаха за живота.
В качеството на обвинени са привлечени 8 лица. Г.Б. (на 19 години), П.П. (на 46 години) и В.Щ. (на 18 години) са упрекнати за причиняване на междинна телесна щета по хулигански подбуди. Техните съучастници - К.Л. (на 31 години), Ц.Д. (на 24 години), Л.В. (на 39 години), М.П. (на 44 години) и Щ.Щ. (на 21 години), са привлечени към наказателна отговорност за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Извършеното от тях незаконно действие се отличава с извънреден цинизъм и смелост.
По искане на Районна прокуратура – Враца по отношение на Г.Б., П.П, В.Щ. и К.Л. са взети ограничения за неотклонение „ задържане под стража “. Останалите обвинени по делото са с ограничения за неотклонение „ гаранция в пари “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР