Под ръководството на Районна прокуратура – Ботевград се водят действия

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Ботевград се водят действия
Коментари Харесай

Четирима остават с опасност за живота след катастрофата на пътя след Скравена


Под управлението на Районна прокуратура – Ботевград се водят дейности по следствие на пътнотранспортно произшествие с потърпевши. Около 18,00 ч. на 22.08.2022 година, на път сред селата Скравена и Новачене, в посока гр. Враца, зародило тежко ПТП сред товарен автомобил, м. „ Мерцедес “. с полуремарке, пренасящ газ пропан-бутан, и лек автомобил, м. „ Тойота Ланд Крузер “. Това оповестиха от АП-София.

Вследствие на удара са пострадали лидерът на лекия автомобил Г.Г. (на 60 години) и пътуващите с него – 13-годишните П.Н. и Т.Ц., Ц.Ц. (на 55 години), П.Д. (на 38 години), Ц.Д. (на 35 години), Д.Н. (на 33 години). Те са получили разнообразни по степен на тежест увреждания. Към сегашния миг четирима от пасажерите са с заплаха за живота.

Водачът на товарния автомобил – 56-годишният Л.К., е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол, като тестът му е посочила негативен резултат. След получен сигнал за пътен случай неотложно е бил осъществен оглед на местопроизшествието Иззети са материални доказателства. По делото са приобщени и участвалите в ПТП коли.

На водачите са взети кръвни проби за алкохол и опиати. Проведени са разпити на очевидци за определяне на фактическата конюнктура на произшествието. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР