Под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич тази сутрин започна

...
Под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич тази сутрин започна
Коментари Харесай

Полицаи блокираха добричкото село Стожер

 Под управлението на Окръжната прокуратура в Добрич тази заран стартира масирана полицейска интервенция в добричкото село Стожер. Населеното място е блокирано от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич, построени са контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на селото, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Проверяват се хора и коли, като задачата на интервенцията е противопоставяне на битовата престъпност и закононарушенията по превоза.

Ще бъдат издирени обвинени, против които се водят по повече от две досъдебни производства, търсени лица и ще бъде осъществена инспекция на престъпния контингент.

Това е втората профилирана полицейска интервенция, която се организира в правосъдния регион на Окръжната прокуратура в Добрич през последната седмица. Както е известно, на 6 февруари тази година органите на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич взаимно с жандармерията организираха интервенция срещу битовата престъпност в три добрички квартала – " Изгрев “, " Балик “ и " Иглика “.

Специализираната полицейска интервенция в село Стожер ще продължи до късно довечера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР