Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят действия

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят действия
Коментари Харесай

Убиецът на отец К. Папудов от петричкото село Кладенци остава в ареста, 44г. кравар Тодор направил опит да покрие следите на тежкото престъпление

Под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено съзнателно ликвидиране – закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

Понастоящем е открито, че към 18, 30 ч. на 18. 12. 2023 година в къща в с. Кладенци, община Петрич, бил погубен притежателят на парцела – 80 годишният Кирил Папудов.Пострадалият бил душен, били му нанесени удари в региона на лицето и породени фрактури на ребра.

Извършителят на действието е открит – 44-годишният ТодорР. Той е притеглен към наказателна отговорност и с разпореждане на наблюдаващия прокурор е арестуван за период до 72 часа.Днес, 21. 12. 2023 година, по искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.Разследването по делото продължава, това оповестяват публично от прокуратурата.

Припомняме, че отец Папудов беше открит мъртъв в леглото си. Близките му го приготвили за заравяне, само че кметският наместник, пристигнал да изрази съболезнавания видял кръвта по главата на възрастния мъж. Както Struma.com написа извикани са неотложно полицейски чиновници и погребението е спряно. Аутопсията откри изрично, че Папудов е погубен.

За това говорили раните по главата му, счупените ребра и множеството кръвонасядания по тялото. Започна следствие в хода, на което стана ясно, че главният обвинен е краварят Тодор, с който отецът контактувал постоянно. След разпити Тодор е направил цялостни признания.

Във съдбовната вечер краварят посетил възрастния мъж и се скарали. Попът го обвинил,че го е излъгал за нещо доста важнои от дума на дума се сбили. Тодор блъснал Папудов с камък по главата и лицето неколкократно. Душил го и го удрял в гърдите. Старецът останал безжизнен и оцапан с кръв. Убиецът го довлачил до леглото му,изоставил го и избягал, само че часове по късно е арестуван.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР