Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България (JA България) отвори

...
Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България (JA България) отвори
Коментари Харесай

Започва записването на компании за "Мениджър за един ден"

Под надпис „ Вдъхнови бъдещето “ " Джуниър Ачийвмънт България " (JA България) отвори регистрацията за организации-домакини в 17 издание на „ Мениджър за един ден “.

В края на септември започва регистрацията и за възпитаници и студенти.

Инициативата ще се организира на 30 октомври, вторник, в цялата страна.

“Мениджър за един ден” дава начало на професионалната реализация на възпитаници и студенти на възраст сред 16 и 23 година и е измежду най-популярните начинания на " Джуниър Ачийвмънт ", която се организира годишно в още над 100 страни. Инициативата е в цялостен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа устременост, с цел да могат младежите да получат същинска подготовка за действителния свят на бизнеса.
За поредна година bTV поддържа акцията " Мениджър за един ден " 1065 младежи ще се включат в самодейността тази година
По време на „ Мениджър за един ден “ одобрени водачи и експерти от всички сфери на бизнеса и публичния живот, както и представители на страната и институциите дават опция на младежите да се срещнат с сегашното и бъдещето на специалността на своя титуляр за деня.

Реализирайки на процедура своята обществена отговорност, домакините потапят своите „ мениджъри за един ден “ в работното си всекидневие, демонстрират им от вътрешната страна по какъв начин работи техният бранш и ги въодушевяват да открият своето професионално предопределение.

JA България приканва разчита повече компании, институции и работодатели да бъдат дейни и да вземат участие и домакинстват стажа на възпитаници и студенти, с цел да могат повече младежи да създадат в точния момент своя кариерен избор.

Ежегодно към 400 организации-домакини отварят вратите си за общо 1000 стажанти, а за оповестените позиции в „ Мениджър за един ден “ аплайват над 2500 младежи.
Дванадесетокласничка - президент за един ден Нина Гаджева е от търновката гимназия по туризъм
Компаниите и организациите-домакини могат да разгласят своите свободни позиции от 5 септември до 5 октомври 2018 година, а учениците и студентите да аплайват за оповестените позиции сред 25 септември и 15 октомври 2018 година

Домакините и участниците се записват на платформата на самодейността на „ Мениджър за един ден “: http://mfd.jabulgaria.org.

В рамките на програмата тази година JA провежда и четвъртото издание на Младежкия кариерен конгрес „ Професиите на бъдещето” където водещи експерти и вдъхновяващи презентатори ще приказват с младежите на тематики свързани с дигитализацията на специалностите.

Участието на възпитаници и студенти в събитието е гратис, нужна е предварителна регистрация на следния линк: https://www.eventbrite.com/e/2018-tickets-48947123163

bTV е общоприет медиен сътрудник на акцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР