Под достойнството ми е да отговарям на клеветите на Елена

...
Под достойнството ми е да отговарям на клеветите на Елена
Коментари Харесай

Делян Добрев: Йончева е мой палач и убиец

Под достолепието ми е да давам отговор на клеветите на Елена Йончева и да занимавам Народното събрание, сподели депутатът Делян Добрев при дебатите за оставката му. Той разгласи, че ще си потърси правата в съда.

Добрев се обърна към Елена Йончева с думите: "Вие ще се запомните като мой главорез и палач в политиката. Без съд и присъда, по този начин както вие от Комунистическата партия си знаете ".

Политиката в никакъв случай не е била самоцел за мен, нито пък властта, означи още Делян Добрев по време на дебатите по своята оставка. "Водел съм се от личното схващане къде съм най-полезен за обществото. Поглеждайки обратно, за тези 10 години има доста неща, които съм горделив, че съм приключил и мога да споделя с вас. Мои са предложенията за Закона за акциза и данъчните хранилища “, даде образец той.

"Направихме голям брой промени в Закона за енергетиката, избрахме самостоятелен състав на КЕВР, създадохме нов модел за ценообразуване “, добави Добрев. Той регистрира, че са напреднали и в посока на либерализацията на енергийния пазара.Добрев съобщи, че е горделив, че тези промени са гласувани със 100% поддръжка в пленарната зала.

Той регистрира, че е подписал първия контракт за понижаване на цената на газа. "Получих огромна поддръжка в последните 3 дни и съм извънредно признателен на всички, които ми изпратиха смс-и, сътвориха "Фейсбук " групи, направиха конференции - това е същинската оценка за моята работа и аз се гордея с това, което съм постигнал. Благодаря на всички за тази невиждана поддръжка ", сподели Добрев.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР