Почувствалият се лидер на водеща партия и гласящ се за

...
Почувствалият се лидер на водеща партия и гласящ се за
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Вижте семейството на Кирил Петков - новият проекто премиер издържа студентка в Ню Йорк, малките му деца също в частно школо

Почувствалият се водач на водеща партия и гласящ се за нов министър председател на Българи - Кирил Петков, май ще се окаже огромен сребролюбец, що се касае до персоналните му финанси и разноски, въпреки да се хвали, че е милионер и сполучлив предприемач. Бившият министър на Румен Радев наподобява избира да похапва на облага в сладкарницата на жена си Линда, откриха папараците на ПИК.

Обектът, който участничката в един от сезоните на " Мастър Шеф " стопанисва, се намира на основна позиция и на сами центъра на столицата - на улица " Сан Стефано ". Местоположението е стратегическо - на няколко минути от Народното събрание, Министерски съвет, Българска национална телевизия и други основни здания и институции, в които ежедевието на Киро Канадеца всекидневно преминаваше до момента, а явно ще минава и отсега нататък с оглед резултатите от провелите си в неделя парламентарни избори.
свързани новини58338преди 8 часа
Лидерът на " Продължаваме промяната " е постоянен клиент на сладкарничката на жена му. Мястото е малогабаритно откъм повърхност и не предлага на клиентите си маси в помещението. Затова и Петков се поддържа на крайник преди няколко вечери, сред уговорките си в границите на предизборната акция, видя ПИК.

Главата на фамилията тотално е абдикирал от фамилния бизнес, само че за сметка на това в сладкарницата шета най-малката щерка на Петков, която наподобява оказва помощ на майка си. Най-голямата им щерка Ванеса от известно време не живее с родителите си, защото следва висше обучение в университет в Ню Йорк.

Другите две щерки пък посещават столичното ЧОУ " Петър Берон ", известно със своите грандиозно високи такси, а явно сред уроците се навъртат и из сладкарския завод на майка си. Най-малката е одрала кожата на канадката Линда, а евентуално е наследила от нея и кулинарните й заложби.

Впечатление прави, че щом Петков се появи в сладкарницата, двете му дами завчас стартират да се суетят зад щанда, с цел да му подготвят за негативно време топла напитка и нещо за ядене - био десерт или крем. Визитите му в фамилната сладкарница обаче са къси и не престават не повече от десетина минути, едвам се наяде на крайник.

На фрагментите, уловени от папараците на ПИК, прави усещане царящия креативен безпорядък, към който Линда Петкова забърква десертите си. За ценоразписа си известната с кулинарните си умения канадка употребява белите си шкафове, в които съхранява сладкарската посуда и артикули. На един от надписите с маркер, които се четат, се схваща, че Линда продава еспресо без захар за 3 лв..











Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР