Почти всички публични прояви на Анджелина Джоли напоследък са в

...
Почти всички публични прояви на Анджелина Джоли напоследък са в
Коментари Харесай

Анджелина Джоли в позната компания

Почти всички обществени прояви на Анджелина Джоли в последно време са в компанията на децата й. Особено постоянно тя е в компанията на Захара и Пакс, които й оказват помощ в създаването и промоутирането на личния й лейбъл за мода Atelier Jolie.
 Анджелина Джоли със Захара, Пакс и Нокс дружно в Atelier Jolie
Анджелина Джоли прекара непредвидена Коледа

Ето на какво се посвети по празниците

Свободното си време 48-годишната актриса и режисьор също прекарва със фамилията си. Преди ден тя беше видяна в Лос Анджелис на втория етаж в един от известните молове в западен Холивуд.

Когато там се появят звезди, нормално е тъй като са пристигнали да хапнат в Park Sushi - най-актуалното заведение за суши в града, пишат Page Six. Джоли беше в компанията на 20-годишния си наследник Пакс Джоли-Пит.

Това, което направи усещане, че Анджелина очевидно е трансформирала частично визията си - косата й е много по-светла. За сметка на това още веднъж я видяхме в монохромен тоалет от черно и бяло. В същите цветове беше облечен и Пакс.

Анджелина Джоли има шест деца с към този момент някогашния си брачен партньор. Освен Пакс, двамата са родители на 22-годишния Мадокс, 19-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР