Почти всеки от нас отглежда саксийни любимци у дома си.

...
Почти всеки от нас отглежда саксийни любимци у дома си.
Коментари Харесай

Тези растения предотвратяват появата на мухъл. Започнете да ги отглеждате у дома!

Почти всеки от нас отглежда саксийни любимци вкъщи си. Малцина обаче се замислят, че някои от тях са способни да отстранен химикалите от въздуха, както и да предотвратят появяването на плесен. Именно тези растения обогатяват стаята с О2 и всмукват нездравословните съединения.

Ако желаете да предотвратите появяването на плесен и в никакъв случай да не ви се постанова да третирате дома си с тези нападателни препарати с остра миризма, най-добре е да прибавите към сбирката със саксийните си любимци още няколко, които ще са от основна изгода за здравето на всички вкъщи.
Ето кои са растенията, които ни защищават от плесен: • Дяволски бръшлян; Топ трикове за унищожаване на миризмата на плесен от пералнята
Почти всяка стопанка се е сблъсквала с този проблем - изпраните облекла миришат извънредно макар потреблението на първокласен прахуляк за пране и...

Името на това растение ни кара да се замислим дали да го внесем в дома си, само че истината е, че то е доста потребно. Бръшлянът освен пречиства въздуха, само че и се бори сполучливо с мухъла, който всички толкоз доста ненавиждаме.

Единственото нещо, което да вземем поради, е мястото, където ще го сложим, защото то може да доближи до 2,5 метра дължина.

Бихте могли да отглеждате това растение в банята, тъй като то се усеща удобно в мокра среда.
• Спатифилум; Как да се оправим с конденза и мухъла вкъщи?
Мухълът и кондензът могат да причинят проблеми във вашия дом. Въпреки че има артикули за премахването им, има и елементарна и ефикасна алте...

Това цвете е в подготвеност да обере цялата влага от вкъщи ви. Освен това грижите за него не са по никакъв начин характерни. Нужно е един път в седмицата да проверявате почвата му. Ако тя е задоволително влажна, не се постанова да го поливате. За предпочитане е да не го поставяте тук-там, които са изложени на директно слънчева светлина. Това цвете не се нуждае от доста влага. Имайте поради, че листата му са огромни и постоянно събират прахуляк. За предпочитане е да ги почиствате постоянно с мокра забрадка, със спрей бутилка или да ги измивате под душа.
• Палмово дърво.
Всяка една къща, в която има влага или плесен, е отлично леговище за палмово дърво. Това растение изсмуква влагата посредством листата си.

Ако желаете да предпазите дома си от всевъзможни нездравословни субстанции, заложете на някои от тези цветя. Грижете се за тях по уместно добър метод и те ще ви служат правилно!

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР