Почти всеки от нас е наясно с това какво да

...
Почти всеки от нас е наясно с това какво да
Коментари Харесай

Не яжте този продукт, ако не искате да повредите ОЧИТЕ си

Почти всеки от нас е наясно с това какво да похапва, в случай че желае да подкрепи зрението си. В листата са: моркови, яйца, броколи, боровинки, домати и доста други.

Малцина обаче се замислят кой артикул в действителност е в положение да навреди на зрението. Чували сме за солта, само че тя напълно не е единственият зложелател на очите.

Днес ще ви разкажем за това коя храна да е склонна да навреди на очите и за какво е добре да я изключим от менюто си. Четете деликатно, тъй като информацията е в действителност значима и считаме, че ще ви е от изгода.

Кой хранителен артикул вреди най-вече на очите?
 Ако окото ви играе, може да е симптом за тези болести Ако окото ви " играе ", може да е симптом за тези болести
На всеки му се е случвало окото му да „ заиграва ” – това неприятно вибриране, което нормално не трае дълго. Това е с...

Според учените, потреблението на алено месо е в положение да усили заплахата от ослепяване. Ако сте от хората, които ядат по 10, а даже и повече, порции месо в седмицата, вероятността да получите перде на очите в преклонна възраст, е доста по-голяма.

Ако обаче сте мощно пристрастени към локалните артикули и нямате никакви планове да се откажете от потреблението им, то нашият съвет е да пробвате да заместите аленото месо с пилешко.

Бъдете виновни към личното си здраве и не го подценявайте нито за момент. Помнете, че зрението е едно от най-важните неща, за които да мислим и да се грижим.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР