Почти всеки от нас държи част от спестяванията в дома

...
Почти всеки от нас държи част от спестяванията в дома
Коментари Харесай

ВНИМАВАЙТЕ! Никога не крийте парите си на това място, докато сте на почивка

Почти всеки от нас държи част от спестяванията в дома си. Дали обаче мястото, което е избрал да ги скрие, е уместно?

Вие може и да го намирате за задоволително скрито, само че бъдете сигурни, че крадците са доста изобретателни и изобретателни, когато би трябвало да се доберат до имането ви.

В тази публикация няма да ви посочваме кои места са подобаващи за укритие на парите ви, само че пък ще ви посочим тези от тях, които никога да не употребявате като сейф.

Ако сте от хората, които постоянно желаят да имат пари на разположение и да не се постанова непрекъснато да тичат до банката, вероятно към този момент разполагате с една много солидна сума, на която би трябвало да й намерите несъмнено място.
 Ако си послужите с тези ХИТРИНИ, обезпечено ще спестите пари от почивката Ако си послужите с тези ХИТРИНИ, обезпечено ще спестите пари от почивката
Сигурни сме, че множеството от вас твърдо имат вяра в това, че пестенето на пари по време на отмора е задача невъзможна. Е, ще ви отчайвам...

Ето къде в никакъв случай да не криете парите си:

1. По джобовете на облекла, съхранявани в дрешника

Гардеробите са едни от първите места, към които крадците се насочват. Те не пропущат нито едно кътче от вкъщи, в който са влезнали неканени. Не правете грешката да криете парите си по джобовете, тъй като с това ще улесните не малко обирджиите.

2. В книги

Още едно място, което наложително бива преглеждано от крадците. Ако сте на отмора, то сигурно индивидът, решил да ви обере, знае това и има задоволително време разполагаем за една щателна инспекция. Веднага ги преместете в банка или на по-скришно място.
 Направете това и крадците ще подминат дома ви, до момента в който сте на отмора Направете това и крадците ще подминат дома ви, до момента в който сте на отмора
През лятото, когато най-дълго отсъстваме от домовете си, зачестяват и набезите на крадци. Ако желаете да предпазите дома си, заложете на...

3. Под матрака

Класика в жанра. Учудваме се, че към момента има хора, които могат да сложат спестяванията си там. Това е следващото място, което крадците не пропущат да ревизират.

4. В шкафа при брашното или различен буркан с подправки

Мнозина считат, че крадците ще пропуснат това кътче от вкъщи, само че бъркат. Най-изпечените крадци ще ревизират усърдно всеки един буркан и в случай че вашите спестявания са там, те ще бъдат открити!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР