Почти всеки човек си дава някакви обещания в началото на

...
Почти всеки човек си дава някакви обещания в началото на
Коментари Харесай

Какво си обещават 12-те зодии в навечерието на Нова година?

Почти всеки човек си дава някакви обещания при започване на всяка нова година. Тези така наречен новогодишни резолюции, са в основата на желанието ни да станем по-добри версии на самите себе си. Всеки от нас мечтае да овладее силата и капацитета си и да премине през новата година по-подготвен, постигайки повече триумфи и персонално благополучие. Така че, когато настъпи 2023 година, започнете да мислите по какъв начин да употребявате своите креативност, сензитивност и нематериалност.

Най-доброто новогодишно заричане за вашия зодиакален знак ще ви даде най-хубавата опция за сполучливо справяне както с духовните, по този начин и с практическите проблеми, подбудени от планетарните промени. Съсредоточете се върху верните неща в живота си и общувайте с хората, с които сте най-съвместими, с цел да се радвате на хубава година, написа tialoto.bg.

А ето и какви обещания да си дадете, съгласно своята зодия:

Овен

През идната година Овенът ще бъде още по-смел и още по-готов за дейности. Това е моментът да бъде още по-честен към себе си и да си отговори на въпроса: „ Каква е фантазията, която съм прекомерно изплашен даже да призная, че имам? “ Ако сте Овен, направете си проект за деяние, с който да се доближавате към реализирането на тази фантазия, даже да е с по една крачка дневно. Записвайте си в дневник своите месечни, седмични и даже ежедневни старания в реализирането на тази фантазия. Ако да вземем за пример постоянно сте желали да научите нов език, поставете си за цел да учите най-малко 30 минути дневно или три пъти седмично.

Телец

Когато новата година сложи проблеми пред Телците, те ще би трябвало да подходят към тях по друг метод. Едно от най-хубавите неща, които биха могли да създадат, е да овладеят на практика умения. Готвене, шиене, монтаж на мебели, преодоляване на електронните таблици в Excel или нещо друго, което би могло да ви носи приходи, без значение че е друго от образованието ви. Трябва да имате аварийна алтернатива при положение, че имате промени във вашите финанси, специалност или в живота като цяло. Просто овладейте някакъв поминък, който ви е непосредствен по интерес и от който можете да изкарвате пари.

Близнаци

Близнаци, през 2023 година би трябвало да си обещаете, че ще се придържате към решенията си и ще бъдете по-последователни. Вие нормално се движите толкоз бързо, че не можете да се спрете и да обработите това, което сте научили. Затова започнете да си водите дневник, който да ви помогне да следите провокациите, пред които сте се изправили – огромни или дребни – и по какъв начин сте ги преодолели. Вашето бъдеще ще ви благодари за тези мъдрости.

Рак

Ако през миналите години сте били изправени пред сложни провокации и до неотдавна сте близали раните си от тях, то през 2023 година е време да започнете да гледате към бъдещето и да планирате нови, изключително такива, които ви носят наслада и самодоволство. Тръгнете на фитнес, на йога, правете си по-често уикенд-почивки, започнете да ходите постоянно на масаж, на маникюр, педикюр, коафьор и други – заслужавате да извършите нещо единствено за себе си. Това е и метод да премахнете напрежението от живота си.

Лъв

През 2023 година си обещайте, че ще се освободите от всичко подправено в живота си или такова, което се основава единствено на външен тип. Например ненадеждни другари, красива, само че нелоялна половинка, работа, която ви кара да изгубвате същността си и други Трябва да разберете, че даже да загубите работата си или непосредствен човек, по-важно е да останете правилни на правилата си. Друго положително нещо, което можете да извършите, е да станете същински водач в своята общественост. Помагайте на тези, които са по-малко късметлии от вас и това ще ви донесе същинско благополучие.

Дева

Девите безусловно ще би трябвало да се върнат към корените си през 2023 година Хората, родени под този земен знак, ще намерят успокоение, общувайки със своя зодиакален детайл – земя. Тоест, излизайте по-често измежду природата. Открийте трекинга в планината или най-малко се разхождайте в близкия парк във всяка обедна отмора. Също по този начин можете да откриете лова или риболова. Просто излизайте по-често на открито, навън и бъдете по-активни физически.

Везни

Везните също минаха през някои съществени компликации през последните няколко години. Сега те би трябвало да се възползват от новооткритото успокоение и да отделят време за в допълнение самоусъвършенстване. Обещайте си, че ще се справите със собствен недостатък – спрете цигарите, алкохола или нещо друго, което ви дърпа обратно. Наслаждавайте се на времето, което посвещавате на себе си – то ще ви даде салдото, за който жадувате. Реорганизирайте, ремонтирайте и почистете дома си от всичко ненужно.

Скорпион

Скорпионът е една от зодиите, които ще се възползват най-вече от силата на 2023 година. Планирайте време за креативен планове – това ще ви разсее от прекомерно дълбоките ви усеща и просто ще ви помогне да се усещате освежени. Ако обичате да рисувате, концентрирайте се върху това свое умеене. Ако сте публицист, отделете време за писане. Независимо от вида творчество, с което се занимавате, актът на основаване ще ви помогне да разгърнете цялостния си капацитет и да устоите на всяка стихия.

Стрелец

За Стрелците идва превъзходен миг за осъзнаване. Време е те да схванат, че към този момент не са същите, каквито са били преди две-три години. Стрелците, които са обожавали да пътуват, тази година може да се открият на едно място. Тези, които са се занимавали с политика или с философия, може да са се разочаровали от тях и да се насочат към напълно нови поприща. Ако сте Стрелец, преследвайте новите си ползи. Намерете си нов източник на обогатяване и ново занимание, което да ви подхожда.

Козирог

През новата година Козирогът би трябвало да се възползва от равносметката. Той би трябвало да осъзнае какъв брой мощен е бил в предишното и какъв брой доста е направил в живота си до момента. Ако сте родени под този знак – бъдете по-благодарни за напредъка, който сте постигнали, и за хората и инструментите, които имате, вместо непрекъснато да гледате към бъдещето и към паницата на другите. Когато се почувствате потиснати, припомнете си всичко, което сте сътворили до момента и ще се вдъхновите още веднъж.

Водолей

През 2023 година множеството Водолеи ще желаят да запретнат ръкави и да се захванат за сериозна работа. Сега е моментът да си изградите нови, по-полезни привички. Съсредоточете се върху тежката работа по възобновяване и организирането на нещата. Организирането на осезаемите аспекти от живота ви, като вашия дом или файловете на вашия компютър, ще ви помогне да получите вярното пространство, с цел да организирате живота си в по-голям мащаб през новата година.

Риби

В момента Нептун – вашата сегашна планета шеф, е във вашия знак. Нептун може да ръководи фантазията, която най-вече желаете да сбъднете, само че и може да ви накара да се потопите в свят на мечти, надалеч от действителността. Това е моментът или да достигнете оптималния си капацитет, или да пропилеете шанса си. Ако сте Риби, в този момент е моментът да потърсите помощ, в случай че имате проблем с алкохола, тъй като другояче нещата ще станат още по-зле. Дори да имате някакво безобидно пристрастяване – да вземем за пример гледане на прекалено много телевизия, това въпреки всичко „ изяжда “ времето, което можете да отделите за гонене на задачите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР