Почти винаги за да постигнете целите си, се налага да

...
Почти винаги за да постигнете целите си, се налага да
Коментари Харесай

Искате да се научите да манипулирате хората? Тези 3 знака на Зодиака ще ви обучат на това до съвършенство!

 scale_600

Почти постоянно с цел да постигнете задачите си, се постанова да манипулирате хората по един или различен метод. Тези хора, които са съумели да овладеят операцията до съвършенство, реализират огромни триумфи. Но дали самите те го вършат или им оказват помощ? Това е въпросът!

1. Близнаци: Двулики

Близнаците имат доста лица, те ще носят това, което се вписва най-добре сега в околната среда. Приспособими по природа, те могат безпроблемно да се причислят към всяка общественост без никакви проблеми и да накарат хората да им се доверяват сами. Те също по този начин имат рискова връзка с думите, тъкат като  красива тъкан красиви изказвания, които може и да не са правилни. Ще им повярвате, без значение какво споделят. Близнаците могат да ви продадат парещ чай в  парещ ден по средата на Тихия океан.

 манипулатори

Наистина, Ракът просто желае да е  колкото се може по-близо до околните си. Те имат огромно сърце, което може да обича, и те желаят да отдадат любовта си на други знаци на Зодиака. Всъщност Ракът не може изцяло да загуби някого. Той ще мисли за вас години откакто спрете да си говорите, чудейки се по какъв начин може да ви обича отдалеко.

3. Скорпион: Скритият пълководец

Скорпионът също е измежду най- манипулативните знаци в зодиака. Това е малко подло създание, чието ненадейно ужилване носи смъртен удар. Това е силата, която има Скорпионът.

Те имат вътрешно възприятие на упоритост, което те държат покрай сърцето си, изразходвайки доста време, изследвайки околната среда от вътрешната страна. Способни са да употребяват слабостите ви: те ще ви кажат тъкмо каквото желаете да чуете и ще  запомнят всичко, което ще им кажете в подмяна, ако тази информация може да бъде потребна по-късно.

Това, което ги прави толкоз мощни  е, че Скорпионите могат да виждат съвършено в тъмнината. Те улавят и сортират значими елементи, които хората постоянно не помнят или въобще не виждат. Тази дарба им разрешава елементарно да заобикалят другите. Но под тяхнат ловкост се крие освен опит за придобиване на надзор, само че и за отбрана на ползите им и на тези, които  обичат. Ако Скорпионът е на ваша страна, вие сте извадили огромен шанс.

 Още по тематиката:

Петте урока, които гибелта преподава на всеки човек

 

Ние се опасяваме да мислим за гибелта, по тази причина сме привикнали да не засягаме този въпрос въобще. Опитвайки се да отхвърлен от себе си  сходни отрицателни мисли, хората придават по-голямо значение…

Цялата публикация

Златното Сърце. ТОП- 3 на Ангелите на зодиака!

 

Добрият  и открит човек е необичайност в нашето време. Този, който ще помогне просто по този начин,  без да чака полза. В астрологичния кръг единствено три знака на зодиака са положителни по…

Цялата публикация

Енергийните вампири: ТОП-3 на зодиакалните знаци, които обичат да пият непозната кръв!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР