Почти сме сигурни, че ви звучи изумително как две стъклени

...
Почти сме сигурни, че ви звучи изумително как две стъклени
Коментари Харесай

Не е за вярване, че две стъклени чаши могат да ни предпазят от КРАЖБА

Почти сме сигурни, че ви звучи удивително по какъв начин две стъклени чаши са в положение да предотвратят грабеж. Знаете ли каква в действителност е ролята на тези две чаши в цялостната обстановка? Имайте самообладание, занапред ще разберете това.

Как две стъклени чаши могат да предотвратят грабеж?
 Жена постави подправена камера пред вратата си, няма да повярвате какво се случи! Жена постави подправена камера пред вратата си, няма да повярвате какво се случи!
Ако сте от хората, които не обичат да влагат в скъпа техника, с цел да предпазят дома си, то можете да се възползвате от един елементарен тр...

В тези несигурни времена, в които живеем, всеки се опасява за собствеността си. Какво ли не вършат хората, с цел да предпазят домовете си от обири и макар напъните, които влагат, те не постоянно съумяват. Обикновено това се дължи на неверните способи, които употребяват.

За голямо страдание през последните няколко години крадците са все по-нагли и нищо не ги стопира да влязат в непознатата благосъстоятелност.

Съществува един елементарен метод, който ще ги прогони още на прага на входната врата. За задачата е належащо да имате на разположение две стъклени чаши и нищо повече.

Поставете чашите на дръжката на входната врата. В случая те са нещо като тревога. Ако апаш има желание да влезе в дома ви, до момента в който сте там, тези две чаши ще паднат на пода сега, в който дръжката на вратата бъде размърдана. Ударът на стъклото в твърдата повърхнина ще вдигне толкоз звук, че всеки би побягнал още на момента.
 Новият ТРИК, с който крадците схващат дали сте вкъщи. Научете за него! Новият ТРИК, с който крадците схващат дали сте вкъщи. Научете за него!
Лятото е сезонът на почивките. През топлите месеци крадците са най-активни. Те стартират да обикалят домовете на хората и да ги ограбват...

Добре е обаче да знаете по какъв начин тъкмо да поставите чашите. Едната би трябвало да опитате да нахлузите на самата ръкохватка, а другата да поставите върху нея. Няма да ви е елементарно да ги задържите, само че бъдете търпеливи.

Този способ работи безотказно и изрично домът ви няма да бъде атакуван от крадци, до момента в който сте вътре.

Можете да го прилагате и до момента в който сте в хотел. Често пъти хората се оплакват от обири по време на отмора.

Две стъклени чаши и сходна неволя вас не ще ви сполети!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР