Почти половин година измина от излъчването на финала на втория

...
Почти половин година измина от излъчването на финала на втория
Коментари Харесай

Наистина ли са още заедно Евгени и Валерия от “Ергенът

Почти половин година измина от излъчването на финала на втория сезон на " Ергенът ". През май стана ясно, че избраницата на пианиста Евгени Генчев е Валерия Георгиева и от този момент не стопира да се приказва дали двамата са в действителност дружно или целеустремено поддържат тази версия.
 Защо Валерия Георгиева от
Защо Валерия от " Ергенът " е научила българската писменост на 12 година

Ето какво разкрива още победителката от предаването

Много хора се съмняват, че Евгени и Валерия са двойка в действителния живот, главно поради това, че и двамата наподобява са доста отдадени на своите си неща. Пианистът доста пъти е казвал, че работи много, а пък моделът, че е ужасно заета както със фотоси, по този начин и с грижата за приюта за домашни любимци, който има.

Въпреки сериозните задължения обаче, и двамата до момента са заявявали в разнообразни изявленията, че в действителност са дружно. И това очевидно в действителност към момента е по този начин.
 Снимка 638095

Поредното доказателство за откровената обич сред Евгени и Валерия е присъединяване им в идния епизод на предаването " Търси се " по bTV. В него ще гостува пианистът, който ще признае, че с Валерия са доста влюбени и отдадени един на различен. Освен това той ще издаде, че към този момент е измислил по какъв начин двамата да изградят дом дружно и има вяра, че скоро това ще се случи.

" Единствената компликация е връзката от разстояние, тъй като когато сте дружно, а по-късно, когато си към този момент без този човек, той доста ти липсва ", пък ще показа, която също ще се включи в предаването. Тя ще намекне на Евгени и за близнаците, които мечтае да има, и ще разкрие, че двамата не престават да си пишат писма, както по време на риалитито.
 Снимка 638096

Освен Валерия, в " Търси се " пианистът ще чуе прочувствени обръщения и от други свои близки хора. Това са родителите му Елена и Танко Генчеви и брат му Станислав, който към този момент от години живее в Лондон.
 Какво чества Валерия от втори сезона на
Какво чества Валерия от втори сезона на " Ергенът "

И къде е Евгени

Какво ще показа фамилията на Евгени, както и какво още ще издаде самата Валерия за него и връзката им, може да разберем от новия епизод на " Търси се " - тази събота, 21 октомври, от 16 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР