Почти година измина откакто Джейк Бонджоуви - синът на ,

...
Почти година измина откакто Джейк Бонджоуви - синът на ,
Коментари Харесай

Щурото предложение за брак на сина на Джон Бон Джоуви

Почти година измина откогато Джейк Бонджоуви - синът на, и половинката му Мили Боби Браун се сгодиха. През април двамата оповестиха огромната вест с пост в Instagram, само че до момента нито един от тях по този начин и не бе разкривал по какъв начин се е случило предлагането.
 Джон Бон Джоуви на сватбата на Джейк Бонджоуви и Мили Боби Браун - ще пее ли на сватбата им
Джон Бон Джоуви въпреки всичко ще го направи

Специално за сватбата на сина си Джейк

В последния епизод на предаването The Tonight Show с водещ Джими Фалън актрисата най-сетне издава по какъв начин е станало то. И както подозирахме, целият план е предполагал моментът да бъде в действителност запаметяващ се.

От описа на 20-годишната  става ясно, че в деня на годежа с половинката ѝ Джейк Бонджоуви са били на подводно премеждие. Единия ден той ѝ е споделил, че е възнамерявал гмуркане на идната заран - затова е би трябвало да станат рано и да стигнат до нормалното място, където вървят.

" След като към този момент бяхме много метри надолу, той ми подаде черупка, аз я обърнах и видях, че има пръстен ", споделя актрисата от Stranger Things.

Но тъй като са били под водата, тя не е съумяла да му отговори. Но с цел да му покаже въпреки всичко, че приема предлагането, е направила знак с ръка.

Въпреки тази дребна неловка детайлност, и Мили Боби Браун, и  са били извънредно щастливи в този миг. Още преди да изплуват обаче, докато актрисата е показвала пръстена на ръката си на своята половинка, той се е изхлузил от пръста ѝ и е паднал още по-надълбоко във водата.

В този миг Джейк Бонджоуви незабавно се е засилил да го откри, макар заплахата поради огромната дълбочина. За благополучие съумява да грабне пръстена и да го върне на годеницата си.

По думите на, въпреки и несъвършено, предлагането е било откровено и остава емблематично за връзката им.
 Какво счита Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк
Какво счита Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк

Един благополучен родител

" Наистина чувствам, че това отразява какъв е той. Винаги ще пазим гърба на другия и в случай че някой изпусне топката, ще си я върнем ", споделя актрисата.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР