Почитайки традицията на AUTOBEST за избор на нови и иновативни

...
Почитайки традицията на AUTOBEST за избор на нови и иновативни
Коментари Харесай

23-тото издание на наградите AUTOBEST GALA ще се състои на 23 май във Великото Херцогство Люксембург

Почитайки традицията на AUTOBEST за избор на нови и новаторски местоположения за провеждането на своята емблематична Гала по връчването на годишните си награди, събитието през 2024 година ще се състои измежду завладяващите пейзажи и културни наследства на Великото херцогство Люксембург- в прелестния район Оеслинг, Leweck Resort се обрисува като знак на гостолюбие и предимство, с завещание, надълбоко вкоренено в обичаи, излъчени от генерации.

Наградите AUTOBEST са високо ценени като най-престижните европейски оценки, постоянно наричани Оскарите на автомобилната промишленост в Европа и света, обединявайки авторитетни автомобилни фигури от целия свят.

" С огромно наслаждение ще бъдем във Великото Херцогство Люксембург, превилегия, която ни беше предоставена от семейство Левек с техния хубав курорт, заобиколен от необикновено хубав пейзаж ", споделя Дан Варди, създател и ръководител на AUTOBEST. " Журито AUTOBEST- най-голямото без значение жури на автомобилни медии в Европа и в света по брой на присъстващи страни, е гордо да връчи премиите, доста от които премиерни в нашата 23-годишна история. Като един пример- ние имаме първата китайска марка, победител в категорията Best Buy Car of Europe, която е най-желаната автомобилна на нашето време. Ще приемем впечатляващ брой интернационалните посетители, основни персони от нашата промишленост, както и представители на люксембургските автомобилни компании, VIP персони и политически водачи. Както постоянно, ще се насладим на магическа вечер, почитаща автомобилния свят ".

По време на AUTOBEST GALA, премията Best Buy Car of Europe 2024 ще бъде връчена на BYD за модела .

Другите награди, които ще бъдат връчени по време на церемонията ще бъдат:
- COMPANYBEST 2024: Porsche AG
- ECOBEST 2024: Citroën ë-C3
- MANBEST 2024 Hall of Fame: Дени Ле Вот, изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен шеф на марката Dacia
- DESIGNBEST 2024 Hall of Fame: Жил Видал, вицепрезидент на подразделението Дизайн на Renault Group
- SMARTBEST 2024: Lotus Hyper OS
- SAFETYBEST 2024: Continental предпазното яке
- SPORTBEST 2024: Дейвид Ричардс
- TECHNOBEST 2024: CATL за батерията си Shenxing

AUTOBEST Gala Awards 2024 ще се предава онлайн на уеб страницата на AUTOBEST (www.autobest.org), както и в каналите във Фейсбук и YouTube

Членовете на журито на AUTOBEST съставляват 31+1 европейски страни (Русия към този момент остава отстранена) – най-голямото без значение автомобилно жури в Европа и в света по брой на показани страни. Журито на AUTOBEST обръща огромно внимание на напъните на автомобилната промишленост. Инвестициите, новите благоприятни условия за работа в автомобилния бранш, фондовете за екологични коли и технологии, поддръжката за разнообразни райони на Европа са деликатно тествани от журито. Новите технологии в автомобила и свързаността също се следят извънредно съществено.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР