Почитателите на създателя на iPhone Стив Джобс вече могат да

...
Почитателите на създателя на iPhone Стив Джобс вече могат да
Коментари Харесай

Как Стив Джобс стана италианска модна марка?

Почитателите на основателя на iPhone Стив Джобс към този момент могат да " носят " идола си на всички места със себе си. Буквално...

Това става допустимо откакто италианска фешън компания, благосъстоятелност на двама братя - Винченцо и Джакомо Барбато, си завоюва правото да употребява името на Джобс и мощно наподобяващо на Apple лого, оповестява профилираното издание The Verge, представено от Frotune.

Всъщност още през 2014 година Службата на Европейския съюз за интелектуална благосъстоятелност е разрешила на италианското семейство да употребява марката, само че до момента не е била употребена.

Причината за това е била дело на софтуерната компания против компанията поради подобие с нейното лого.

 Снимка 331662
Източник:

Идеята да употребяват името на Стив Джобс се " ражда " през 2012 година, когато двамата братя разбрали, че Apple не го е патентовала до момента като комерсиална марка. Дизайнът на логото е с буквата " J ", която от горната страна има листо, а в профил захапка, сходно на това на Apple.

В последна сметка обаче решението на съда е, че италианската компания може да резервира този му тип и да употребява името на Стив Джобс за продуктите си.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР