Почитателите на френската култура броят часовете до началото на музикалния

...
Почитателите на френската култура броят часовете до началото на музикалния
Коментари Харесай

Десетки хиляди се очакват на петото издание на "Франкофоли" в Благоевград

Почитателите на френската просвета броят часовете до началото на музикалния фестивал „ Франкофоли " в Благоевград. Над 30 хиляди се чака да бъдат феновете, които ще запълнят голямото пространство на парк „ Македония ".

Местата в хотелите и частните квартири бяха заети още преди месеци. Тази година има обособена зона и за палатков къмпинг. Полицията е мобилизирана в обезпечаването на сигурността и публичния ред. Участниците в петото юбилейно издание на фестивала несъмнено носят блясъка на международни звезди - неотразимата мъжкарана с черни къдрици от Съединени американски щати Лаура Перголизи, известна като Ел Пи, френският поп кумир Кенджи Жирак, суинг групата „ Каравана Палас ", румънското дуо „ Моранди ", Дан Балан и българското международно събитие Никола Груев-Котарашки и неговата тайфа.

Като домакини от община Благоевград са се погрижили френският привкус да е на всички места - с изключение на на фестивалната сцена, френска музика ще озвучава целия град, на основни кръстовища са сложени цветни музикални силуети, френска кулинарна традиция, виновност и сувенири ще изненадат гостите от цялата страна и чужбина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР