Почитателите на фентъзи жанра бяха развълнувани от анонса на Avowed

...
Почитателите на фентъзи жанра бяха развълнувани от анонса на Avowed
Коментари Харесай

Фил Спенсър за Avowed и сравненията с Elder Scrolls

Почитателите на фентъзи жанра бяха разчувствани от анонса на Avowed и няма по какъв начин да е иначе предвид на показаното от Microsoft и Obsidian Entertainment. Още тогава мнозина с наслада видяха в Avowed нов Elder Scrolls, вероятността от първо лице, ситуацията, ролевият ѝ темперамент, героите – не може да има неточност. Това обаче не е нов Elder Scrolls. Това споделя във видео от тази седмица шефът на Xbox Фил Спенсър за IGN. Той изяснява, че Avowed ще е доста повече от версията на Elder Scrolls на Obsidian и че двете заглавия имат много разнообразни характерности.

„Смятам, че игрите са доста разнообразни, тъй че ми е мъчно да кажа: „Това е нашата версия на Elder Scrolls“, изключително знаейки какро Фиргъс (Уркухарт – изпълнителният шеф на Obsidian – б.а.) и екипа му вършат. Когато обаче се замисля за линията от игри, които приготвяме и за тази хардкор фентъзи RPG среда, мисля, че Avowed ще е в действителност страхотна. Той отделя време и за това да поговори по какъв начин три огромни фентъзи ролеви игри – Fable, Avowed и The Elder Scrolls 6, които Microsoft приготвя, ще се отличават една от друга.

„Fable в никакъв случай не е била нещо сходно. Тя постоянно е била леко по-несериозна като дух и много английска бих споделил, като считам, че Playground ще я остават тъкмо по този начин. Elder Scrolls 6 е нещо много по-различно и когато играта излезе ще е невероятна. Avowed ще е ролева игра с дълбоки корени във фентъзи жанра, само че ще предложи някои подчертани разлики от това, което по традиция се показва с Elder Scrolls“, продължава Спенсър. „Ясно е, че приказваме за нещо, което се развива в светли на Pillars of Eternity“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР