Почистване на первазите на прозорците от жълтите петна Вероятно, сега

...
Почистване на первазите на прозорците от жълтите петна Вероятно, сега
Коментари Харесай

Почистване на первазите на прозорците от пожълтяването

Почистване на первазите на прозорците от жълтите петна

Вероятно, в този момент във всички къщи и жилища има пластмасови прозорци и надлежно пластмасови первази. Первазите на прозорците се измиват чудесно, тъй че постоянно наподобяват чисти. Но пластмасата има едно свойство, което дълго време трови живота ми като стопанка. На слънце те пожълтяват. Разбира се, не е по този начин очевидно видимо, само че в случай че се вгледате деликатно или сравните с тези первази на прозорците, които са изложени на по-малко слънчева светлина, разликата е забележима.

Какво ли не пробвах за разчистване на первазите, само че без резултат. Купих специфични препарати. Дори обмислях да употребявам багра.

Веднъж, споделих на една другарка за този проблем и тя ми сподели снежнобелите первази на прозорците, които съгласно нея бяха на повече от 10 години. Тогава тя ми показа тайната.

За да върнете предходната белота на первазите, ще ви трябват паста за зъби и сода. На две супени лъжици паста използвайте 5 чаени лъжички сода. Разбъркайте добре, в случай че пастата е прекомерно гъста, прибавете малко вода, безусловно половин лъжица.

Преди да приложите пастата върху перваза на прозореца, първо го измийте добре. Използвайте остаряла четка за зъби и нанесете пастата и изтъркайте. Изчакайте, до момента в който пастата изсъхне изцяло. Само тогава може да я отстраните със суха, чиста забрадка.

Вижте още: Първото поддържане на доматите е гаранция за добра годишна продукция

Первазите на прозорците ми са снежнобели и не ми се постанова да ги разчиствам постоянно. Изглеждат по този начин, като че ли са инсталирани през вчерашния ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР