Почистване на фурната – всяка домакиня ще ви каже колко

...
Почистване на фурната – всяка домакиня ще ви каже колко
Коментари Харесай

Ето как да почистите фурната до блясък за половин час

Почистване на фурната – всяка стопанка ще ви каже какъв брой неприятна и сложна може да бъде тази процедура. И в края на краищата, триумфът не постоянно е обезпечен: остатъците от сос и мазнини могат да се полепят компактно към стените, толкоз, че даже продължителното накисване и нападателната химия не могат да се оправят!

За благополучие, специалисти от Американския теоретичен център са създали един елементарен способ, който ще помогне да почистите даже най-мръсната фурна за нула време. Необходими са ви единствено 30 минути за тази неприятна активност, без да броите времето за накисване, когато специфичната паста ще разтвори мръсотията по повърхността на фурната.

Искате ли да узнаете рецептата за това знамение средство?

Необходими съставки:
вода
сода за самун (4-5 супени лъжици)
оцет (половин чаша)
спрей бутилка
дребен съд
ръкавици

Заемете се с почистването вечерта, когато несъмнено няма да включите фурната.

Смесете содата и водата в дребен съд, с цел да извършите гъста паста. С мека гъба нанесете тази паста върху всички нечисти повърхности. Ще видите по какъв начин содата незабавно става кафява.

Затворете фурната и я оставете за през нощта. На сутринта избършете повърхността с влажна забрадка. По-добре е да извършите това с ръкавици.

След това напръскайте фурната с оцет. Направете това допустимо най-внимателно, с цел да не вдишвате киселинните изпарения.

Остава ви единствено да отстраните остатъците от сместа с влажна гъба, след което да избършете фурната.

За по-голям резултат можете да включите фурната на най-ниската температура за 10 минути. Вратата би трябвало да е отворена.

Вие няма да разпознаете вашата фурна!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР