Почистване на бронхите и белите дробове Фурмите са мощно средство

...
Почистване на бронхите и белите дробове Фурмите са мощно средство
Коментари Харесай

Почистване на бронхите и белите дробове от слуз с фурми и мляко

Почистване на бронхите и белите дробове

Фурмите са мощно средство за лекуване на кашлицата и бронхиалните проблеми. Научете се по какъв начин да ги употребявате за лекуване, както и за пречистване на белите дробове.

Фурмите са един от плодовете с най-голямо енергийно благосъстояние: 100 грама (около 10 броя) имат 275 ккал. И това подсказва, че те са идеални за бързо попълване на енергийните ресурси, изключително след заболяване.

Характеристики и преимущества
Фурмите имат хранителни субстанции: захар (66%), състояща се основно от глюкоза и фруктоза, витамини от група В, изключително В1, В2, ниацин и В6. Тези витамини, наред с другите функционалности, способстват за потреблението на захарите от клетките на нашето тяло. Фурмите съдържат доста количество от всички тези витамини, което оказва помощ на човек бързо да почувства жизненост.

Фурмите са богати основно на калий, желязо, магнезий, фосфор и калций, в този ред на значимост. Микроелементите мед и цинк също участват в обилни количества.

Това е доста засищащ плод. Съдържанието му на протеини, което едвам доближава 2%, е много малко, само че надвишава количеството на множеството пресни плодове, като се изключи авокадото. Много е значимо, че това са много пълноценни протеини и елементарно се усвояват от организма. Що се отнася до мазнините, те доближават едвам 0,5%.

Ето по какъв начин да употребявате фурмите за лекуване на респираторни проблеми и други.

Респираторни проблеми: Фурмите обичайно се употребяват за усмиряване на кашлица, когато тя е прекомерно суха и за битка с настинката. Те имат неутрализиращ резултат върху бронхите, понижават слузта и храчките, като по този метод стопират кашлицата.

Хипопротеинови диети: Фурмите имат доста малко протеини съразмерно на енергийното им благосъстояние. Това е доста потребно, когато би трябвало да ограничите приема на протеини, да вземем за пример при бъбречна непълнота.

Енергийна диета: Фурмите имат освежителен резултат. Ето за какво те се предлагат при отмалялост или уязвимост във всяка възраст, изключително след заболяване. Поради благосъстоянието си на захари, витамини и минерали (включително желязо), подрастващите, спортистите, бременните и кърмещите дами би трябвало да употребяват фурми.

Вижте още: За усилване на имунитета – запарка от 2 съставки

Вземете към 100 грама (10-12 броя) фурми и половин литър мляко. Загрейте за няколко минути, само че без да кипва. Фурмите с мляко бързо отстраняват кашлицата, бронхита, настинките, грипа и други дихателни проблеми. Можете да добавите лъжица мед, както и да употребявате растително мляко.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР