Почистване на бреговата ивица на язовир Кула от няколко дни

...
Почистване на бреговата ивица на язовир Кула от няколко дни
Коментари Харесай

Мъж от Видинско търси доброволци да чистят, примамва ги със съкровище

Почистване на бреговата линия на язовир Кула от няколко дни прави Станислав Кръстев. Той е непринуден помощник към Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури и наред с обиколките за бракониери, събира и боклуци, написа " БулНюз ".

``
реклама 
" В момента сме събрали 153 чувала с отпадъци. По-голямата част съм ги събрал самичък. Почти всяка събота и неделя излизам. Тази събота и неделя имах малко помощ от мои съграждани ", описа Станислав Кръстев.
И защото никой различен не идва с него да почиства, той разгласява пост във Facebook, с който предизвика рибарите - че е намерил гърненце с 200 сребърни монети, до момента в който е чистил към язовира. Истинската фотография обаче е на 4 кг тракийски сребърни монети, открити край Синеморец, а обявата е от 2012 година. 
" Голяма част от хората не можаха да схванат за какво съм качил това гърненце с тракийските монети. Да, има автентичен случай на намиране на такова гърненце, само че това гърненце е открито в Синеморец, а не тук, на нашия язовир в град Кула. Провокира ме да кача тази обява това, че доста огромна част от хората не желаят да оказват помощ в такива начинания, като моята, за почистването на язовира. Когато стане въпрос за пари или нещо такова, когато намериш, примерно монети, незабавно тръгваш да се радваш. Това желая да им кажа - не, обявата е подправена. Просто желаех да им покажа, че не всичко е пари ", добави Станислав Кръстев.
След издание на фотосите доста хора му писали известия с молба да каже къде е намерил съкровището. Други - че ще бъдат известени разнообразни институции.
" Съгласен съм да идва, който желае. Може да ме откри всеки, тъй че, не се тормозя от никой. Ще покажа същинската обява от кое място е и по този начин. "
Мъжът споделя, че му се обадили и от музея във Видин.
Станислав Кръстев прикани рибарите да не замърсяват към водоема.
" Искам да кажа на всички рибари, които идват на лов на риба, сами да си събират отпадъка след всяко едно идване, тъй като не е прелестно всеки да си хвърля боклука около язовира. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР