Починалият миналият петък Ангел Христов, известен като единия от братя

...
Починалият миналият петък Ангел Христов, известен като единия от братя
Коментари Харесай

Погребват Ангел Христов днес

Починалият предишният петък Ангел Христов, прочут като единия от братя Галеви, ще бъде заровен през днешния ден. Опелото ще се извърши в храм „ Свети Георги “ в Дупница.

По предварителна информация околните на Христов са платили целия паркинг пред храма. Очаква се и засилено полицейско наличие към църквата и градския гробищен парк, предава Българска национална телевизия.

Гробът бе изкопан още в нощта против неделя на особено място в алеята на църковните настоятели, донори и спомоществователи, оповестява „ 24 часа “.

Погребението трябваше да се състои в неделя, само че беше спряно от Министерство на вътрешните работи поради почнали досъдебни производства и назначената аутопсия, която сподели, че Христов е умрял от инфаркт.

Резултатите потвърдиха думите на околните. Все още остава неразбираемо обаче по кое време и по какъв начин Ангел Христов е влезнал в България, като съгласно някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев сигурно не е дошъл със аероплан.

Ангел Христов и Пламен Галев, известни като братя Галеви, се търсят от 2012 година с алена бюлетина на Интерпол, след влезнала в действие присъда за рекет и изнудване.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР