Почина знаменитата актриса Бети Уайт, чиито сладко-саркастични героини на телевизионния

...
Почина знаменитата актриса Бети Уайт, чиито сладко-саркастични героини на телевизионния
Коментари Харесай

Почина легендарната американска актриса Бети Уайт

Почина популярната актриса Бети Уайт, чиито сладко-саркастични героини на телевизионния екран й завоюваха любовта на феновете. Тя наричаше себе си " бабичка с шанс ", припомня CNN.

Нейният сътрудник заяви, че пред списание People, че актрисата е умряла на 31 декември, седмици преди да навърши 100 години.

Бети Уайт е носителка на седем награди " Еми " и е удостоена със звезда на Алеята на славата. Най-известна е с участията си в телевизионния сериал " Златните девойки " ( на екран от 1985 до 1992 г.), както и с " Живот с Елизабет " (от 1952 до 1955 г.) и " Шоуто на Мери Тайлър Мур " (от 1973 до 1977 г.).

През интервала 2012-2014 година води предаването " Старчета-разбойници с Бети Уайт ".

Приживе Уайт казваше, че нейното дългоденствие е резултат от положително здраве, добър шанс и любов към работата. Тя не се опасяваше да се майтапи със себе си, да споделя смешки и то такива, каквито човек не би очаквал от усмихната белокоса стара жена.

Често тя беше питана дали след такава дълга кариера към момента има нещо, което желае да изиграе, а нейният общоприет отговор беше " Робърт Редфорд ".

Минути откакто новината за нейната гибел се появи Джо Байдън сподели пред публицисти: " Това е срамотия, тя беше чудесна дама ".

" Кой не обичаше Бети Уайт? Толкова сме тъжни за нейната кончина ", разяснява неговата брачна половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР