Почина Павел Найденов, бащата на Илия Павлов. Това съобщава ,

...
Почина Павел Найденов, бащата на Илия Павлов. Това съобщава ,
Коментари Харесай

Почина Павел Найденов - бащата на Илия Павлов

Почина Павел Найденов, бащата на Илия Павлов. Това оповестява, като се базира на информация на някогашния зам.-председател на " Мултигруп " Георги Петков.

В началото на годината Найденов, който е бил на 84 години, е получил инсулт. След това се е заразил с COVID-19. Близките му са го настанили в приют, до последно се е налагало да му се дава О2, само че на 24 февруари е умрял.

" Бог да го елементарни, господин Найденов. Голям човек беше, напълно скоро ще поставим урната му или в Боянските гробища или в Долни Богров, където са положени костите на татко му. Поклонението към този момент мина и на него участва цялата му рода - внуци, Дарина Павлова и другите. Те не желаеха да се схваща, че е умрял на 24 февруари. После го кремирахме ", споделя Георги Петков.

Синът на Найденов - Илия Павлов, бе създател и притежател на известната корпорация " Мултигруп ", а същото по този начин при започване на века бе апетитен като един от най-богатите българи. През ноември 2002 година полското списание " Wprost " оцени неговото положение на 1,5 милиарда $, само че няколко месеца по-късно Павлов бе убит от снайперист пред офиса на " Мултигруп " в столицата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР