Почина и синът на д-р Муса Вакльов - д-р Емил

...
Почина и синът на д-р Муса Вакльов - д-р Емил
Коментари Харесай

Почина и синът на д-р Муса Вакльов - д-р Емил Вакльов

Почина и синът на доктор Муса Вакльов - доктор Емил Вакльов. Това излиза наяве от съболезнования на.   " С голяма болежка и огорчение посрещнахме новината за гибелта на нашия сътрудник. За броени дни изгубихме двама прелестни лекари, посветили животите си на медицината и на своите пациенти. Поклон пред неговата безрезервност и храброст ", пишат от БЛС и изричат дълбоките си съболезнования на фамилията, околните и сътрудниците на умрелия доктор. 

Кардиологът от Благоевград издъхна след борба с ковид в " Пирогов ". Само преди дни - на 23 август, умря и татко му - общопрактикуващия доктор доктор Муса Вакльов.

Д-р Емил Вакльов бе настанен за лекуване в столичната клиника " Пирогов ", където е и майка му, която е здравна сестра и също е инфектирана. Въпреки напъните на своите сътрудници, доктор Вакльов е умрял в ранимацията на болничното заведение. Само преди ден на рандеву при него и майката беше министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов.

Фамилията е от белишкото село Краище. Доктор Муса Вакльов бе персонален доктор, а доктор Емил Вакльов бе кардиолог в благоевградска частна болница.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР