Почина Чарли Уотс - барабанистът на легендарната рокгрупа Rolling Stones,

...
Почина Чарли Уотс - барабанистът на легендарната рокгрупа Rolling Stones,
Коментари Харесай

Почина барабанистът на Rolling Stones Чарли Уотс

Почина Чарли Уотс - барабанистът на именитата рокгрупа Rolling Stones, заяви CNN. Той беше на 80 години.

" С голяма горест оповестяваме за гибелта на нашия обичан Чарли Уотс. Той умря спокойно в лондонска болница по-рано през днешния ден, заобиколен от фамилията си. " - показва неговият представител в изказване, публикувано до медиите.

" Чарли беше безценен брачен партньор, татко и дядо, а също един от най-големите барабанисти на своето потомство като член на The Rolling Stones. Ние общително молим да се почита персоналното пространство на фамилията, членовете на групата и околните му другари в този сложен миг.`` - се споделя още в изказването.

Групата бе оповестила по-рано през този месец, че Уотс ще пропусне северноамериканския стадий от турнето на " No Filter " на групата заради здравословни проблеми. Съобщаваше се, че той е минал здравна намеса, само че не се уточняваше диагнозата.

CNN припомня, че Уотс стартира пътя си като скромен наследник на водач на камион, а по-късно печели международна популярност като рокмузикант.

Роден е на 2 юни 1941 година в Лондон. Първоначално учи за графичен актьор, само че стартира да свири на барабани из лондонските темп енд блус клубове, където среща Брайън Джоунс, Мик Джагър и Кийт Ричардс. През 1963 година се причислява към Rolling Stones.

През 2006 година Уотс е определен за член на Залата на славата на актуалните барабанисти. ()
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР