Почина 29-годишният мъж, открит в кома до мъртвата жена край

...
Почина 29-годишният мъж, открит в кома до мъртвата жена край
Коментари Харесай

Неописуема е трагедията с Елица и Ради, открити голи в кола! Момчето също почина

 Почина 29-годишният мъж, открит в кома до мъртвата жена край село Студена, Пернишко, оповестява " Струма ". Припомняме, че на 23 април в региона на пернишкото село Студена беше открит мъртвец на 25-годишна жена и мъж на 29 години, който бе в тежко положение. От полицията оповестиха, че няма забележими следи от принуждение.

Двамата са разпознати, дамата е от Перник и тялото ѝ бе закарано в Съдебна медицина за аутопсия. Имало подозрение за отравяне с газ. 29-годишният мъж е признат в болничното заведение в кома, беше включен на хемодиализа и интубиран. По случая се води следствие от криминалисти на ОДМВР – Перник. Стана ясно, че умрялото на място момиче се споделя Елица.

Името на издъхналия юноша е Ради. Той има малко момиченце на една годинка.    Двамата са били някогашни гаджета, които били поставили завършек на връзките си от дълго време. Уговорили се преди дни посредством обществените мрежи да се видят, само че срещата им се оказала съдбовна. Те се видели в кола на мрачно, тъй като Ради бил женен и с дете. Краят на срещата им обаче се трансформира в същинска покруса. Те са открити със съблечени облекла в лек автомобил и удушени от газове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР