Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган все пак се показа

...
Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган все пак се показа
Коментари Харесай

Доган към ДПС: Гордея се с вас, обичам ви!

Почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган въпреки всичко се появи от своята крайморска резиденция, с цел да поздрави своите поддръжници, пристигнали да го пазят от протестиращите. Това се видя на малко видео, публикувано от партийния пресцентър.

Самият Доган наподобява нямаше желание да приказва, само че така наречен действен началник на придвижването Мустафа Карадайъ го подкани да каже няколко думи, защото симпатизантите рядко го виждали през последните 7-8 години. Присъстващите посрещнаха водача си с мощни възгласи " Движение за права и свободи! Движение за права и свободи! "

" Изключително доста се гордея с вас " , стартира Доган, а деятелите го прекъснаха с ръкопляскания. " За прощален път откривам, че доста ви обичам " , добави той, когато аплаузите утихнаха.   " И ние вас! ", понесоха се крясъци. " Позволете ми също един доста дъбок реверанс ", сподели Доган, леко се поклони и с това изявата му завърши.

Карадайъ обаче беше войнствено надъхан и приказва за " експанзията " против сараите от страна на протестиращите. " Те желаеха сараите. Всички знаете, успяхме да предотвратим този сюжет на експанзия. За голямо страдание, виждаме, че страната липсва. Президентът не можа да разбере какво значи институцията президент и води персонални и лични борби ", изясни Карадайъ.

А виновността за случилото се край сараите хвърли върху ГЕРБ - защото кметът на Бургас Димитър Николов е зам.-председател на ръководещата партия. " Тази експанзия беше символна, беше срещу Движение за права и свободи, тъй като Ахмед Доган е признакът на Движение за права и свободи. По този метод тази експанзия беше против всеки един от нас, депесарите ", заключи Карадайъ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР